U subotu 12. Vinski turnir u golfu Posušje 2020.

ljubuski.info

Odavnina kažu, "Bijelo vino za smijeh, a crno vino za grijeh". Smijeh će bit kad promašimo udarac, a grijeh će biti ako ga promašimo.

U smijehu nam govori domaćin Mario Mandurić.

Priču o ovom turniru počimamo pod sloganom “Oću da nam bude lipo” u subotu (24. listopada) na Golf terenu Topala u Posušju, održat će se ”12. Vinski turnir u golfu Posušje 2020.”

Turnir s izuzetno pozitivnom energijom pun solidarnosti i razumijevanja, golf turnir na kojem svi sudionici igraju opušteno, možda i zbog vina, ali i s pobjedničkom ambicijom, jer uz pehar glavna nagrada je pršut.

Za vrhunsko vino na tradicionalnom vinskom turniru ove godine, a i prošle, pobrinula se Vinarija Čitluk, ovogodišnji prijatelj turnira sa svojim sortnim vinima.

Naravno, tu svakako moramo spomenuti i vino koje piju i preferiraju golferi, a to je vino Teuta.
Također, da ne izostavimo Vinariju Keža, Vinariju Buntić, koji su bili prijatelji turnira dosadašnjih godina.

Ovo je jedan specifičan turnir na kojem se promovira golf u Posušju i u Hercegovini, ali promovira se i općina Posušje u Zapadnohercegovačkoj županiji, zajedno s vinom - kazao je organizator ovog turnira Mario Mandurić iz Golf kluba Posušje, pozivajući sve da lijep subotnji dan iskoriste dolaskom na posuški golf teren i uživaju u dobroj igri golfera i druženju.

Mandurić je, uz to, na turnir najavio dolazak više od pedesetak golfera iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, ali i što je za ovaj kraj jako neobično i golfere iz SAD-a, Kanade, uz dolazak više profesionalnih igrača golfa.

Također, jako zanimljiva priča ovog turnira, na dvije rupe koje domaćin odredi biti će postavljeno vino i pršut gdje se može stati, narizati pršuta i zamezit i naravno popit 1 dcl vina (koje tko želi, crno ili bijelo) i time briše jedan udarac u igri.
Npr. ako netko na rupi završi sa 4 udarca i popio je 1 dcl vina, pišu mu se 3 udarca.
Tako će na terenu Topala bit će omogućeno na dvije rupe.

Kao uvos ovom sportskom događaju koji počinje u subotu, u petak, večer uoči turnira, u restoranu Fontana u Posušju bit će zabava na kojem će golfere, ali i druge goste zabavljati već dobro poznati i uhodani dvojac iz Maxime, Ljubuški.

GK Topala Posušje

Glas naroda

Evo mjesta za zarazu ...samo igrajte

U subotu 12. Vinski turnir u golfu Posušje 2020.
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari