Započele aktivnosti na procjeni ugroženosti i plana zaštite od požara

ljubuski.info

Sastankom članova radne skupine održanim 20. listopada, u dvorani za sastanke Skupštine Zapadnohercegovačke županije, Uprava civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije je započela s izradom planskih dokumenata, procjene ugroženosti od požara i plana zaštite od požara.

Na samom početku sastanka u ime Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije nazočne članove radne skupine pozdravila je Anamaria Begić i upoznala ih s Programom rada za izradu procjene ugroženosti od požara i plana zaštite od požara Zapadnohercegovačke županije kojega je na prijedlog Uprave civilne zaštite donijela Vlada Zapadnohercegovačke županije.
Uprava civilne zaštite je u 2017. godini izradila procjenu ugroženosti i plan zaštite od požara, a Vlada odnosno Skupština Zapadnohercegovačke županije su ih usvojili. Ali, s obzirom na brojne izmjene koje su se u međuvremenu dogodile odlučili smo da ne idemo na ažuriranje nego na izradu navedenih planskih dokumenata, što ćemo se nadam se uz pomoć vas članova radne skupine i naravno u suradnji s općinama i gradovima i tvrtkom "Tehnozaštita" izrađivačem ovih dokumenata i učiniti, rekla je između ostalog Anamaria Begić.

Marin Udovičić direktor tvrtke "Tehnozaštita" d. o. o. iz Mostara izrađivača procjene ugroženosti od požara i plana zaštite od požara Zapadnohercegovačke županije upoznao je članove radne skupine o dinamici izrade, kao i podacima koje je potrebno dostaviti za izradu navedenih planskih dokumenata.

Članovi radne skupine za izradu procjene ugroženosti od požara i plana zaštite od požara Zapadnohercegovačke županije, koje je imenovao ravnatelj Uprave civilne zaštite su: dr. sc. Drago Martinović, Zoran Polunić, Mladen Bošnjak, Srećko Vukojević, Mile Ivanković i Anamaria Begić iz Uprave civilne zaštite, Petar Penava iz Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša, Lenka Šimić iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi, Mario Škegro iz Ministarstva financija, Mate Lončar iz Ministarstva gospodarstva, Ivan Soldo iz Zavoda za poljoprivredu, Jadranka Karačić iz Ministarstva unutarnjih poslova i Županijskog stožera civilne zaštite, Miro Marić iz Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa, Ante Begić iz Šumsko-gospodarskog društva Zapadnohercegovačke županije d. o. o., Ivo Ćavar iz Zavoda za javno zdravstvo, Mario Bajto iz Grada Ljubuški, Željko Vukoja iz Grada Široki Brijeg, Ante Galić iz Općine Grude, Ivan Milićević iz Općine Posušje i Marijan Artuković kao stručnjak iz područja zaštite od požara.

Općina Posušje i gradovi Ljubuški i Široki Brijeg također su započeli s aktivnostima na izradi procjene ugroženosti od požara i plana zaštite od požara, dok su u Općini Grude u tijeku pripreme za početak izrade navedenih planskih dokumenata.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

Selo gori a baba se češlja.

Tko je ovaj strucnjak za Ljubuski

Ova Begic je cistacica.

Započele aktivnosti na procjeni ugroženosti i plana zaštite od požara
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari