Legendarne bake na Mostar film festivalu

ljubuski.info

Na mostarskom Sveučilištu u Mostaru od danas kreće prikazivanje filmova Dokumentarnog dijela programa, u okviru 14. Mostar film festivala. Danas od podne svi posjetitelji imaju priliku gledati film o bakama koje su otkrile formulu sretnog života – "Dream team babe", Lejle Zvizdić.

Redateljica donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe.

Godine su samo broj, poručuju i svojim primjerom pokazuju Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput, umirovljenice iz Ljubuškog koje su u trećoj životnoj dobi odlučile formirati 'Dream Team babe', najstariji glazbeni bend na svijetu.

Neobična grupa od šest baba nevjerovatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije.
Svi naši posjetitelji imat će priliku danas upoznati naše popularne bake, provesti ugodno podne uživajući u legendarnom filmu koji pokazuje koliko su pozitivnost, vedar duh i optimizam lijek za dug isretan život, poručili su iz organizacijskog tima MOFF-a.

Nakon projekcije filma o bakama, u okviru Dokumentarnog programa bit će prikazani filmovi "Anonimno jato" i "Naš Hajduk".

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Glas naroda

Nosi vas lipi djava,aj te kuci I pocivajte jer vise niste interesatne.

Podrska za Drym tim Babe,
Glas na ovim izborima za Drym ti Babe!

Pa cekaj,
jesu li Babe na izborima?

Dodijale

Hahahhaha moze se gledat film o babama iz rizicne skupine, al se ne moze odrzavat nastava

Morate reći glasnije u slušalicu baba, baba, BABA i tako ćete lako dobit naš studio na lokalu 127...

P... Nasu babu Amen

Narikače

Babe svaka vami cast, a ovi negativci sto blate, neka samo blate jer oni ne znaju nista drugo osim blatit i pljuvat po svemu.
Babe samo veselo!

Legendarne bake na Mostar film festivalu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari