U BiH 3.283.194 birača

ljubuski.info

Središnje izborno povjerenstvo BiH je na 63. (žurnoj) sjednici održanoj 8.10.2020. godine donijela Odluku o zaključivanju i potvrđivanju Središnjeg biračkog popisa za Lokalne izbore 2020. godine i objavljivanju broja birača za svaku osnovnu izbornu jedinicu sa stanjem na dan 1.10.2020. godine prema kojoj se u Središnjem biračkom popisu nalazi ukupno 3.283.194 birača.

U skladu s članom 15.10 Izbornog zakona BiH broj birača za svaku osnovnu izbornu jedinicu je osnova za određivanje maksimalnog iznosa sredstava koji politički subjekt može potrošiti za financiranje izborne kampanje.

Broj birača po kategorijama, odnosno opcijama glasovanja će biti naknadno utvrđen i objavljen nakon što budu rješenje sve pristigle žalbe na odluke koje se odnose na registraciju birača za glasanje izvan BiH.

SIP BiH je donijelo i Odluku o dopuni Odluke o određivanju biračkih mjesta za glasovanje u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Bosne i Hercegovine prema kojoj će se organizirati glasovanje i u Počasnom konzulatu BiH u Gracu (Republika Austrija).

Navedene odluke će javnosti biti dostupne na web stranici SIP BiH www.izbori.ba.

Glas naroda

u b i h glasace sve bukve i dubovi kuzis stari moj iz pakla ili dzehenema glasacemo obojica

od toga 3 000 000 ovaca

jedina pravda da mogu glasati iz dehenema u b i h

U BiH 3.283.194 birača
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari