Dokazan kriminal u MUP-u, sud, ravnatelj policije i ministar slijepi

ljubuski.info

Kada pravosuđe ima perspektivnog tužitelja Mladena Hrstića, njegovu šeficu Vesnu Ćavar, pljačkašku vlast, koja gleda gdje će drpit 100 litara goriva i uzeti postotak od javne nabavke, onda nema druge nego iseliti se iz Hercegovine i ovakvima ostaviti da pojedu sami sebe kada se hranidbeni lanac svede samo na njih. No, međutim, ima onih koji to hoće i moraju promijeniti.

MUP ZHŽ je klasično leglo kriminala na čijim se pozicijama mijenjaju ministri i ravnatelji policije, kao što je Milan Galić. Ravnatelj Galić je policijski i pravni nestručnjak, koji ne zna kako je zaštita kriminala i njegova sprega s policijom kriminal nad kriminalima.

Presudom Općinskog suda u Ljubuškom krug kriminala se zatvorio, na sramotu sudstva, Vesne Ćavar ali i upravljača u MUP-u ZHŽ.

Jasna je poruka - ljudi, krivotvorite, kradite, uništavajte, dopustite mafiji da hara i bit će vam dobro, bit ćete kao bubreg u loju.

Nevjerojatna je nepravomoćna presuda Općinskog suda u Ljubuškom u slučaju državne službenice Ingrid Miloš, koja je krivotvorila cijeli niz pravnih akata, u procesu izbora medijatora državne službe MUP-a ZHŽ, koji se nikada nije dogodio, a po izboru Ane Smoljan dj. Madžar, progonjeni su djelatnici istog ministarstva.

Za stotinu svjedoka na sudu izbor nikada nije održan, a u presudi se navodi kako tužitelj Mladen Hrstić nije uspio dokazati da je Ingrid Miloš uopće državna službenica MUP-a ZHŽ.

Uz to Hrstić je odustao od optužnice protiv šefa službenice Miloš, Željka Jukića, Smoljan nije nikada ni mislio optužiti. Dokaz kako Tužiteljstvo ZHŽ, na čelu s Vesnom Ćavar, sudstvom i policijom siju društveni kaos ne može biti veći.

Vrijedi pročitati nepravomoćnu presudu Općinskog suda u Ljubuškom s pojašnjenjem kako Ingrid Miloš nije samo krivotvorila pravne akte u ovom postupku, već iza nje stoje stotine nezakonitih rješenja. Za ovaj kriminal se u normalnoj državi automatizmom dobiva otkaz.

Presudu je dostavio Općinski sud u Ljubuškom i ona je javna, a uskoro bi pravomoćnu presudu trebao donijeti Županijski sud u Širokom Brijegu:

T.B.

Glas naroda

Ko piše ovakve gluposti?

Tito Broz,valjda.Na to mi sliči

Sve gluposti a mi sve vise tonemo.. Da nisi ti malo burazetu g... Ili se praviš

Ovu presudu je donio sada već čuveni sudac Općinskog suda z Ljubuškom Miro Jurič.

Bobo je kralj

tko je sudac znali se?
nuder piše broj rešenja za ovu miloš 02-1-3-17/12 od 1 jula 2012 a posle kaže da nisu dokazali da je miloš službena osoba
jada ti jada ti

Gledati ćemo sljedeći kriminal što se radi u cipsu tu su građani oštećeni . Tko je za to odgovoran?

Nije održan sastanak za izbor medijatora, i istina je da je sve na.ješteno i krivotvoreno. Istina je i da je to volja uprave mupa a ne Ingrid Miloš, da da je ona tu žrtveno janje. Sve je to igra Z. Borasa. Svjedoci su smijurija.

Eda je samo MUP.

Je li Ana Smoljan Depina zena? Sta ona radi u MUPu i koju skolu ima?

Nemojte ljudi pisat protiv Ane Smoljan,sad ce nju nesto odmah zaboliti i ode ona na bolovanje,osjetljiva je skroz kad je njezina koza u pitanju a kad druge triba gazit tu ce biti prva i nema milosti.

Koliko vidim g. Ante ovdje nitko nije ništa napisao protiv Ane. Hvala što ju štitite, i upozoravate da se ne piše o njoj, ali zbilja ne treba. Ima nju tko zaštiti, itekako, ali neznam od čega i također Vas upitati za junačko zdravlje. Također, Ana uopće nije osjetljiva, šta više čvršća je od 80 % muških joj kolega. Očito ju ne poznate dobro. Možda da netko od njenog muškog roda i vidi ovo, što vi potencirate da se o našoj Ani piše, već bi dobili poziv ili posjet, ali vaša ogorčenost nije vrijedna ničega, ali sa ničijim zdravljem baš se nije primjereno ismijavati. Nitko ne zna šta ga čeka u životu. Ako je Ana koga gazila, postoje pravna sredstva. Svako Vam dobro i ugodna noć.P. S. Ako Vas zadovoljava pisati o Ani, samo pišite,to Vam nitko ne može zabraniti.

Dokazan kriminal u MUP-u, sud, ravnatelj policije i ministar slijepi
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari