Oduzeto skoro 2 milijuna KM i sedam vozila

ljubuski.info

Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom oduzela je od siječnja do rujna imovinu vrijednu 2.094.033 KM, od čega je 1.948.072 KM novca i sedam vozila.

Agencija je oduzela sedam vozila čija je ukupna vrijednost 145.957 KM.

Ako imovina na osnovu javnog nadmetanja ne bude prodana u dva navrata, onda se može pokrenuti postupak poklona takve imovine.

Agencija je u proteklom eazdoblju objavljivala prodaju trajno oduzete imovine u šest navrata i to po dva puta javnim nadmetanjem.

Na mrežnoj stranici Agencije objavljeno je kako je od siječnja 2017. godine do rujna ove godine ukupno obrađeno 60 predmeta, i to 41 presudu o trajno oduzetoj imovini stečenoj kaznenim djelom i 19 rješenja o privremenim mjerama.

Kada je riječ o trajno oduzetoj imovini, Agencija je u navedenom izvještajnom razdoblju postupala po 41 presudi o trajno oduzetoj imovini stečenoj kaznenim djelom ukupne vrijednosti 2.586.628 KM, a radi se o novcu, dionicama, raznim strojevima i alatima i motornim vozilima.

Glas naroda

Pa di se to more vidit,kupit,nadmetat...?

Oduzeto skoro 2 milijuna KM i sedam vozila
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari