Od danas bez velikih proslava u ZHŽ

ljubuski.info

U srijedu 23. rujna stupa na snagu Zapovijed Županijskog stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije prema kojoj se zabranjuje organiziranje skupova u zatvorenim prostorijama za više od 30 osoba (svadbene svečanosti, krstitke, rođendanske, momačke, djevojačke, maturalne zabave i slično) na području ove županije.

Kako je priopćeno iz Civilne zaštite ZHŽ, ograničava se radno vrijeme do 24. sata za sve ugostiteljske objekte (kafići, restorani, svadbeni saloni …).

Zapovijeda se nadležnoj Županijskoj i općinskoj/gradskoj inspekciji da svatko u okviru svojih nadležnosti prati provođenje mjera ove Zapovjedi, te u skladu s pozitivnim pravnim propisima koji uređuju predmetnu materiju, privremeno zabrane djelatnost odnosno rad subjektu nadzora ukoliko isti postupaju protivno ovoj Zapovjedi.

Glas naroda

Steta, bas mi je zao mladenaca..

Nema sad trta mrta jeli to vridi i za partiju.

Ajme meni kakocemo na Izbore

Kad će više ti izbori da nam dobročinitelj sa velikom pratnjom dođe na sportski centar? Oželili smo se ćevapa i pljeskanja. Do izbora i predizborni skupova domoljuba se moramo strpit.

Na Sporskom centru ce biti predizborni skup to se ne odnosi na nas bice pive i kobasice

Nema ganghe nì bukare vina

Nema u Ljubuškom zato ima u Čitluku i bukare i vina.

Trebalo je to davno ukinuti sve je poslo od svatova,nocni klubova,kafica itd.Hodaju po 5_do 10 gd.I sad su nasli svadbe.

Ma davno ste trenbali zabranit ovo a ovi sto idu svatove pra it u čitluk u drugu županiju su obična stoka koja gleda samo pokupit jabuku. To im je jedini cilj sve ostalo je gluma.

eto bez velika troška, kod kuce pravit svadbu

Ovo što neko reče hodaju 5 ili 10 godina , i sad se našli ženit, ma nestalo gospodi love pa se mora pokušat doč do para na bilo.kakav način, mada će brzo zaźalit.

Kući nego kako- najpametnije.

Svatovi će doćponovo na neki normalan broj od 200 ljudi , to je sira rodbina i prijatelji.
Ludilo od 500-700 svatova triba i oće pristat.
A što se tiče kafića i nekakvih noćni klubova to triba stavit pod kontrolu i obavezno zatvarat u 23:00 sati jer sve posle toga je zlo koje uništava našu i vašu dicu.

Jel to zlo iza 23 h HDZ ili nešto slično toj pošasti ili gluvo bilo nesto još gore?!

Čujem da vlasnici svadbenih salona neće da primaju svatove manje od 250 ljudi. Kažu ne isplati im se.

Nas se nekad skupi i do 40 , jeli vrijedi ovo pravilo gore samo za javna okupljanja?

Imali itko da pozove dr Landeku da podnese ostavku jer njegovi djelatnici koje mi placamo iduc na svadbe se zarazili da je normalna država svi bi odgovsrali kod nas u Minhenu sve normalno a vas nk dragi bog čuva

Od danas bez velikih proslava u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari