Poboljšanje usluga palijativne zdravstvene skrbi u Domu zdravlja Ljubuški

ljubuski.info

Dom zdravlja Ljubuški, kao projektni partner, sudjeluje u još jednom velikom projektu prekogranične suradnje iz Programa Interreg IPA CBC 2014. – 2020. Projekt, simboličnog akronima IMPHACT je tematski naslonjen na palijativnu skrb, odnosno bavi se poboljšanjem kvalitete i dostupnosti usluga palijativne zdravstvene njege u prekograničnim područjima.

Vodeći partner na projektu je Dom zdravlja Metković, a uz DZ Ljubuški projektni partneri su Dom zdravlja Podgorica i Dom zdravlja Zenica.

Danas je u Domu zdravlja Ljubuški, nakon provedene propisane procedure javne nabave roba, upriličena primopredaja 2 laptopa (notebook), koji će se koristiti pri realizaciji planiranih projektnih aktivnosti u projektu IMPHACT.

Nabava je realizirana preko tvrtke Allied VTM d.o.o iz Sarajeva, a predmetne uređaje je ravnatelju Doma zdravlja Ljubuški Ivanu Landeki, dr.med., isporučio gospodin Samir Tozo, direktor tvrtke Allied VTM.

Također, krajem prošlog tjedna su izrađeni i promotivni materijali u sklopu ovog projekta, koji su ranije dizajnirani sukladno svim uputama iz Programskih pravila.

Sama izrada i isporuka promotivnih materijala je povjerena tvrtci Laser d.o.o. iz Ljubuškog.

U sljedećem razdoblju je, sukladno hodogramu projekta planiran angažman vanjskog suradnika za javne nabave, koji će DZ Ljubuški pružiti stručnu pomoć u pripremi natječajne dokumentacije za nabavku vrijedne medicinske opreme, ali i realizaciji ostalih projektnih aktivnosti, priopćili su iz Doma zdravlja Ljubuški.

DZ Ljubuški

Glas naroda

Clanak o donaciji 2 laptopa ??????????????

Hahahah

imaju i orginalan windows

Dok je Sreco bio dobivalo se auta,mamografe,parking,Vitina se radila,x dr stvari sad dva laptopa hahaha moj Landeka makni se nisi dorastao tome

Tip o retrovizor službenog pasata okačio zastitnu masku,izlazi iz auta i skida ju i stavlja na usta,toliko o stručnosti ravnatelja dz Ljubuški.

Dok je Dr.Matic bio i radilo se i uređivalo a ti sa dva laptopa se slikaš pametnom dosta

Samo naprid, nek se dom zdravlja oprema i napreduje.

Samo naprid nek se ljudi što brže razbole i umru .Domalo će nam trebati samo starački domovi i hospiciji ali to neće biti problem,bit će zatvorenih vrtića i škola

Ovaj priča o projektima nema on pojma tko će njega primit i sa njime razgovarat

Dok je Matić bio samo je znao piti i galamiti ....dom zdravlja odahnuo kad je otisao . Ni kao zubar u profesiji nema pacijenata . Sreca Alenka ga u životu izvuče .

Matić, dobar čovjek i dobar direktor, Bog ga blagoslovio, pomogao mi je i ne samo meni, hvala mu!

Možes ti pričat protiv bivseg ravnatelja on što se nije slagao sa HDZ to je njegova osobna stvar a što se tiče njegove zasluge u Domu zdravlja tu mu nitko nemože osporit

Vratit srecu obavezno ovaj se ruskim perjem kiti

100 % Da je dr Matić bio dobar za sebe i ni za koga više . Dok ne popije 3-4 unučića nije se moglo pričat sa njme .

Sada niti je u stranci niti ima pacijenata .

Poboljšanje usluga palijativne zdravstvene skrbi u Domu zdravlja Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari