Gruđani imaju najviše prosječne plaće u ZHŽ

ljubuski.info

Prema podacima iz dokumenta Socioekonomski pokazatelji po općinama FBiH u 2019. godini, koji je izradio Federalni zavod za programiranje razvoja, prosječna neto plaća u Zapadnohercegovačkoj županiji isplaćena u prošloj godini iznosila je 861 KM.

Najvišu prosječnu neto plaću u ovoj županiji bilježi općina Grude.

Podaci Federalnog zavoda za programiranje razvoja govore kako je prosječna neto plaća u ovoj općini 1.022 KM, slijede Ljubuški s 925 KM, Široki Brijeg sa 799 KM te Posušje sa 759 konvertibilnih maraka.

Glas naroda

Kako moze biti razlika u plati ako je ista drzava ili je to po rodbinskim vezama jel ovo kriminal

Kako može čovik išta normalno raspravljat sa takvim moždanim sklopom?

Znači prosječna plaća koja je prijavljena Poreznoj upravi FBiH na koju su plaćeni doprinosi,ona može biti 400,500,800,1500 2000 ali kaze prosjecna.

Normalno,prosječna.Šta ti tu nije jasno.Meni osobno u oči upada da je bruto za 54% više od neta.Zašto se ne smanje izdvajanja a da se svi i sve uvedu u sustav a društvene firme dobiju sredstva za ulaganje?

normalno kad su hercegbosanski hdz ratni profiteri uništili ljubušku industriju i preselili u Grude i Široki koji po njihovom imaju dobar geostrateški položaj i prometnu povezanost sa svijetom

Prosjek dobar ja kad oni iz partizani i udbaši iz električnog i eroneta popravljaju prosjek sa svojim 2000 km plaće sve na banku

dajte prosjecne place u Ljubuskom u privatnom sektoru pa cete vidit sza je jad i bijeda,nece bit ni 500 prosjek jer su svi na minimalcu..

Gruđani imaju najviše prosječne plaće u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari