Kronika ljubuške humanosti ...

ljubuski.info

Loše vrijeme i klizavi kolnici nisu spriječili akciju Radio Ljubuškog pod imenom "Božićni paketić", prva pošiljka od 65 paketića otišla je put svojih korisnika u ponedjeljak 21. prosinca. Po prvi dio skupljenih paketića, u ponedjeljak ujutro, došli su Jozo Barišić, Mirjana Pavlović i Zlata Babić iz Centra za socijalni rad Ljubuški, te su iste tijekom dana podijelili djeci iz socijalno najugroženijih obitelji.

darovi

No, novi paketići nastavili su i dalje stizati u prostorije Radija, i to iz OŠ Mraka Marulića ( II c razred sa vjeroučiteljicom sestrom Benediktom Luburić i učiteljicom Natalijom Matijašević), iz OŠ Ivane Brlić Mažuranić ( učiteljica Lidija Rašić sa I c razredom), Lovro i Nikola Majić, Nikola Čuljak, Božena Loboja, Lucija Vukojević, Ante Jukić, Nikolina Miličević, Marija , Marko….. učenici VII a razreda iz OŠ Marka Marulića…

Jutros je podijeljeno još 55 paketića, od ukupno prikupljenih 120. Akcija se nastavlja i dalje, te ukoliko to već niste učinili, paketić možete dostaviti na Radio do četvrtka 24. prosinca u 12 sati.

U akciji pomoći obitelji Roso iz Vitine, koju Radio LJubuški, kao medijski pokrovitelj prati, do sada je na žiro račun br. 3381602276672733 kod Uni Credit Bank d.d. Ljubuški prikupljeno 9.200 KM. Radovi na kući će početi odmah poslije božićnih blagdana.

Podsjećamo, 10. prosinca ove godine u jutarnjim satima,obiteljska kuća Nikice Rose iz Vitine potpuno je izgorjela.Obitelj Roso ima četvoro malodobne djece.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto