HRS traži ostavku ravnateljice ZJZ ZHŽ

ljubuski.info

Zbog službene e-pošte, a koja otkriva sve što se nalazi ispod maske ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo Zapadnohercegovačke županije, najmanje uljudbeno i moralno bi bilo da Andrea Jurić hitno podnese ostavku, na što ju u ime roditelja djece ove županije i pozivamo, navodi se u priopćenju Daria Hrkaća, iz Gradskog odbora Hrvatske republikanske stranke Široki Brijeg.

HRS tvrdi sa sigurnošću, kako je službena prepiska ravnateljice Jurić svjetski presedan.

Pritisak na djecu

Poslati policiju na djecu??? Bravo! Vidimo kako je dobra većina roditelja, a i sama djeca protiv ovih represivnih mjera kontrole djece, te je pokrenuto i više inicijativa za nastavak normalnog školovanja djece i studenata. Umjesto da se djecu pusti da žive koliko toliko normalno, na njima se jedino od svih nas vrši pritisak, zato jer su oni još djeca, piše Hrkać iz HRS-a, ljut što se policija koristi da se provedu odluke, pod svaku cijenu.

Međutim, sada naši sugrađani, katolici i Hrvati idu jedan korak dalje, 'ma nema više labavo'. Sada će koristiti i policiju kako bi proveli svoje odluke koje su van svake pameti i sigurno ne idu u prilog svojeg naroda. Pitamo se, na osnovu kojeg Ustava i kojeg zakona se traži slanje Sanitarne inspekcije i MUP-a? Stalno se ponavlja kako oni nama čuvaju zdravlje, a sada bi na "našu djecu" slali policiju, navode iz HRS-a, dodajući kako zbog toga ovim putem "od dotične ravnateljice Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ-a traže hitnu ostavku, jer se ovako ne bori za svoj narod.

Represija

Podsjetimo, Inicijativa roditelja zhž poslala je ranije priopćenje za medije, govoreći kako ravnateljica Jurić huška policiju na roditelje.
Prije par dana smo uočili vijest u medijima na temu smjernica ravnateljice ZJZ ZHŽ Andree Jurić. U prepisci ista odgovara na upit ministrice Ružice Mikulić koja traži smjernice kako postupiti prema roditeljima koji ne žele dopustiti svakodnevno mjerenje temperature, niti žele dostavljati temperaturnu listu, stoji u priopćenju za medije Inicijative roditelja ZHŽ.

Dodaju kako na taj upit, ravnateljica Andrea Jurić odgovara ministrici da je potrebno obavijestiti Sanitarnu inspekciju i MUP (ilitiga pozvati policiju na roditelje).
Ravnateljice Jurić, je li moguće da je dotle došlo?! Da vi huškate ministricu da sprovodi represiju nad roditeljima koji su zabrinuti za svoju djecu i žele spriječiti ono što je prema njima neprihvatljivo?, pitaju roditelji.

Dalje navode:
Ako je već tako, možete li objasniti o koji točno zakon su se roditelji prema Vama ogriješili? Osim toga, imate li na umu da je Ustav iznad svakog Zakona, uredbe ili preporuke koju vi izdajete?

Ovaj pokušaj zastrašivanja je veoma sličan onome kojeg su radile vlasti bivše Jugoslavije kada god bi se pojavio bilo kakav oblik neslaganja. Odgovor na sve bi uvijek bio isti, a to je represija, mišljenja su roditelji.

bljesak.info

Glas naroda

Moja policijo, sta napravise od Vas vasi glavni. . . .cirkus. svojim istupima i nastupima oni govore eto da Vi sluzite samo za plasit djecu s Vama. Zalosno od "velikih ljudi" u MUP- u.katastrofa ste

Sta drugo ocekivati .tuga a nikog da se javi i da demantuje a imaju vise glasnogovornica nego pentagon

U Mup-u je cirkus.Prvo treba inspekcija doći i njih kazniti jer se nitko ne pridrzava propisanih mjera

Sve stoji, samo ovo poredjenje s bivsom Jugoslavijom mi je van svake pameti. Isto to rade u sred "demokratske" Amerike. Djecu salju u zatvore ni krivu ni duznu. Policija hoda po skolama... starca privode jer na ulici hrani beskucnika! Sreca samo sto nasa policija i ljudi nije izgubili svaki vid humanosti i ne izvrsavaju sve zapovjedi slijepo bez razmisljanja.

Ovoj nek je sretan put, al tesko da cete to docekati. Kod nas nitko.nikad nije smijenjen i zbog tezih (ne)dijela, a pogotovo ne zbog ovog

Pazi se ti kra vo da tebi ne dođe narodna policija i da osjetis sta je srdzba i bijes.

U mupu nitko ne nosi masku,izrugivaju se koronom,ne mjere temperaturu i onda kažu za sve sto se ne pridrzavaju nazovi mup??

ne pridržavaju se ni prometnih pravila zbog kojih kažnjavaju vozače

Inspekcija u MUP!!!

Gospodo policija je narodna,a ako ne bude,promjenit cemo je. Ne bi na, bilo prvi put.

Vi iz HRSa niste ni za kompire gulit.Na osnovu čega govorite u ime većine?Jesteli to imali neko izjašnjavanje svih roditelja i ko je baš vas ovlastio da se u ime njih izjašnjavate?Ili samo koristite priliku ko ovi populisti iz živog zida?Tisuću drugih tema a vi našli na dici poene zarađivat.

Odlična tema za radio emisiju studija AKORD,:
Trajla bee trajlaaa bere,
Refko i Combe bacaju bombe!

U Mup-u se nitko ne pridrzava propisanih mjera.

Pa tko joj je dedo nije ni cudo/poznati milicajac BRANKO GRBAVAC/ prodavao ljudima pistolj pa onda zva miliciciju jedan pistolj proda 20 puta

uhljebi ne vole HDZ nego im je HDZ put do nerada i uhljebništva
sami sebe biraju na izborim sa 15% i to je demokracija
plenki je doša da pomogne seljoberim da naštima izbore ko i on u hrvackoj sa koronom
narodu treba brnjica i razmak da ne misle i da se ne bune a corona je HDZu dao samo bog da pojačaju diktaturu jer im vrime curi

HRS traži ostavku ravnateljice ZJZ ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari