U tijeku provjera prijava za glasanje izvan Bosne i Hercegovine

ljubuski.info

U toku je obrada prijava za glasanje putem pošte, saopćilo je Središnje izborno povjerenstvo (SIP) Bosne i Hercegovine obraćajući se biračima koji će glasati izvan zemlje na predstojećim lokalnim izborima u BiH.

Potrebno je da sve osobe koje su dostavile prijave za glasanje putem pošte redovno prate status realizacije svoje prijave za glasače izvan BiH putem internet stranice Centralne izborne komisije BiH: www.izbori.ba, i to klikom na link "Provjera prijava za glasanje izvan BiH", te unosom traženih osobnih podataka, kako bi bili pravovremeno informirani o statusu svoje prijave, odnosno svojoj registraciji za glasanje izvan Bosne i Hercegovine - navodi Središnje izborno povjerenstvo BiH u saopćenju.

Nakon obrade prijava za glasanje izvan BiH, bit će sačinjeno izvješće na osnovu koga će Središnje izborno povjerenstvo BiH donijeti odluku o zaključivanju Središnjeg biračkog popisa za glasanje izvan Bosne i Hercegovine, o čemu će javnost biti blagovremeno informirana.

Središnje izborno povjerenstvo također obavještava kako je za Lokalne izbore 2020. godine dostavljen bitno veći broj prijava za glasanje izvan Bosne i Hercegovine u odnosu na prethodne izborne cikluse.

U cilju učinkovitosti obrade i zbog činjenice da se ta aktivnost odvija u okolnostima pandemije COVID-19, Središnje izborno povjerenstvo je organizirala rad postojećeg i dodatno zaposlenog osoblja u više smjena kako bi blagovremeno okončala registraciju svih valjanih prijava za glasanje izvan Bosne i Hercegovine.

Glas naroda

Uhljebi j.e..at će vas Diaspora . U Ljubuškom koliko ja znam 3-4 tisuće prijava.

ovi sto su otisli molim vas prijavite se nemojte ovo olako shvacat,vrijeme je da svi skupa(mi sto smo ostali a nismo na grbaci hdz lop..ova i vi koji ste otisli zbog tih lop..ova) donesemo pobjedu Anti Paponji..dajmo sansu postenu coviku,nemojte da sljedece 4g opet kukamo kako nas kradu i kako je sve lose,ovo nam je jedinstvena sansa i svi koji ne izadjemo na glasanje dali smo glas lop..ovima na vlasti

Oni su glasovali nogama da su bili zadovoljni ne bi otišli

Glasovati će opet nogama kako bi pomogli onima bez nogu. :-)

Svi što su otišli moraju glasat za HDZ,da ne ispadne da ih je džaba posla u bili svit.

Nabijem i vas medije nas 50 iz islanda nisu znali da se mozemo prijavit d aglasamo sad bi isli doma kad budu izbori jer ae nismo prijavili, samo da damo glas za paponju

Pa šta je sad ovo, odjednom u Islandu problemi a do sada su vazda bili u Švedskoj...
Kod nas u Papua Novoj Gvineji HDZ pobjeđuje glat.

Bilo bi i pošteno da zanje glasamo da nije nji nebi zarađivali dvi ipo iljede(tisuće)

Za Kveska do groba

Ako poslije vaseg pregleda prijava za glasanje izvan BiH ne budem na listi, mogu li se zaliti?

U tijeku provjera prijava za glasanje izvan Bosne i Hercegovine
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari