Izvjestan odlazak mladog Ivana na spasonosnu terapiju u Hamburg

ljubuski.info

Ivan Grbavac iz Ljubuškog već se nekoliko godina liječi od vrlo agresivnog zloćudnog tumora - melanoma lijevoga oka.

Dijagnostičkom obradom je utvrđeno da je bolest metastazirala na jetri, zbog čega prima kemoterapiju.

Liječen je operativno, te je prošao dva ciklusa terapija zračenjem. Unatoč svim dosadašnjim metodama liječenja, došlo je do daljnjeg širenja bolesti na jetri.

Kao jedina dostupna metoda liječenja u ovom trenutku, predlaže se izolirana perfuzija jetre u Kliničkoj bolnici u Hamburgu.

Novčani izdaci i troškovi liječenja su iznimno visoki te iznose 39.000 eura…

Dio je ovo pisma koje je medijima u Hercegovini poslano ovih dana s mnogih adresa, a u nepuna dva dana Hercegovina je pokazala ogromno srce.

Svi koji žele pomoći u liječenju ovom dvadesetdevetogodišnjaku novac mogu uplatiti na ime njegove majke Verica Grbavac na štedni račun u UniCredit banci 338160219101639845222113060 za uplate u KM, dok je broj računa za uplate iz inozemstva BA393381602891015928.

Njegova djevojka, Mila Čuvalo, potvrdila je kako je iznos sredstava koji je prikupljen u srijedu navečer oko 71.000 maraka (280.000 kuna) te da Ivanu nedostaje još oko pet tisuća eura.

Kako navodi, vjeruje da će taj iznos biti munjevito prikupljen kao i onih 50 tisuća maraka koji su Ivanu uplaćeni doslovno preko noći.
U situacijama kao što je ova, kada se nađeš pred zidom i pomisliš kako možemo samo sanjati o liječenju, dogodi se čudo. Ljudi se podigli, aktivirali, a naš strah od nedostižnog je nadjačala nada, vjera i ljubav koja je pokazana u ovim danima. Razočaranje je zamijenjeno optimizmom, vratila se svijetlost u pogled na budućnost i ljude. Ja jos nisam svjesna da se ovo dogodilo, komentirala je kratko Mila.

Da bi izliječio jetru, predstoji mu ovaj tretman koji košta 38.914 eura. Sudeći po dosadašnjem tijeku akcije, Ivan bi ponovno mogao biti zdrav zahvaljujući ljudima koji svojim potezom pokažu kako ovaj svijet ima itekakvog smisla.

direktno.hr

Glas naroda

koliko je novaca uplatio humanitarac HDZ čovića

Šta je,tvoja runjava duša ne može imat mira?

dezurni hdz uhljeb

Hvala ti Boze...i svite nas ...pustimo tajkune i navodno te neke velike...nisu oni veliki...velik je pred bogom koje od svoje djece otkinuo i.uplatio kolko moze...bravoo...dao mu dragi bog da ozdravi

bravoooooo pozdrav iz freiburga

šta uplatim rane moje kad nas je HDZ opuha do kože-da jedemo cikavicu dok bagra razbaciva

Svaka čast narode i hvala vam a tebi Ivane dao bog da ozdraviš i budeš sretan

Svaka cast narode! Ovaj potez vrijedan je svake pohvale! Ivane dragi ne poznajem te........sretno ti i dat ce dragi Bog da prode sve dobro i da se vratis zdrav svojoj obitelji!

Neka ga dragi Bog blagoslovi i sve ljude koji daruju. Bog im dao snage i ljubavi. Cijeloj obitelji boziji blagoslov

Dragi Ivane, neka ti dragi Bog da snage u ovoj borbi.I tvojoj obitelji, da pobjedis i vratiš se u našu Hercegovinu.

Bogu hvala! Zadnje 5.000eur čemo isto još skupiti! Neka vas Bog čuva.
Puno pozdrava iz Njemačke

Svjedoci ste koliko se skupilo para i u kojem vremenskom periodu za neku koronu.a ovamo treba pomoć mladom momku da se spasi život.bog ti dao zdravlje....

Momku sretan i uspješan oporavak. Ovakva cura zaslužuje svu sreću ovog svijeta

Ivane zelimo ti brz oporavak ja i moja cijela obitelj i obilje bozijeg blagoslova vas pratilo tebe i tvoju Milu u nasim ste molitvama.bvb.

Izvjestan odlazak mladog Ivana na spasonosnu terapiju u Hamburg
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari