Zbog uličnog performansa se zatvara dio ulice PPN Ludviga Pavlovića

ljubuski.info

Grad Ljubuški, Služba za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove, Odsjek za stabmeno-komunalne poslove obavještava cjelokupnu javnost da će u srijedu 12. kolovoza 2020. godine u vremenskom razdoblju od 12-14h biti zatvoren dio gradske ulice PPN Ludviga Pavlovića usporedo sa završetkom parcele Parka hrvatskih banova, u svrhu manifestacije Svjetskog dana mladih pod nazivom "Ulični performans", organizirane od strane "Udruge mladih Agape".

U navedenom vremenskom razdoblju doći će do zatvaranja dijela predmetne ulice i izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova), uz produženje u slučaju nepredviđenih situacija.

Zona izvođenja manifestacije će biti obilježena odgovarajućom prometnom signalizacijom, uz nadležnost Policijske Uprave ljubuški, te će isti uz provođenje zakonskih mjera i postupaka vršiti izmjenu režima prometa (preusmjerevanje prometnih tokova).

Mole se svi sudionici u prometu na prilagodbu i pridržavanje postojeće izmjene režima prometa (preusmjeravanje prometnih tokova) uz razumjevanje i strpljenje, i da u navedenom vremenskom intervalu pokušavaju izbjegavati navedenu dionicu predmetne gradske ulice te koriste zamjenske pravce, stoji u obavijesti iz Službe za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove Grada Ljubuški.

Glas naroda

Travari

nije vam pametno po ovom zvizdanu u 1 sat to organizirati ali eto

bolje travri nego agronomi

I sta ce...s tim postic???

Taj performans su trebali praviti na kolodvoru a vidjet ćete zašto

Zbog uličnog performansa se zatvara dio ulice PPN Ludviga Pavlovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari