Neće biti moguće pokrenuti redovitu nastavu u cijeloj FBiH

ljubuski.info

Epidemologinja Zavoda za javno zdravstvo Federacije BiH, dr. Andrea Jurić, kazala je kako je nužno osigurati uvjete za održavanje redovite nastave koja počinje od rujna.

Jedno od najvažnijih prioriteta su naša djeca i njihovo obrazovanje. Odgovorno tvrdim kako je svima nama prioritet osigurati što normalnije i zdravije odrastanje naše djece i gdje je god moguće (u županijama s malim brojem oboljelih) započeti školsku 2020./21. godinu po dobro provjerenom, uhodanom i klasičnom modelu nastave, kazala je dr. Andrea Jurić, epidemiologinja u Zavodu za javno zdravstvo Federacije BiH.

Na veliku žalost svjesni smo kako to neće biti moguće na cijelom teritoriju Federacije BiH te ćemo morati tražiti neka druga rješenja u vidu nastave on-line ili kombinacije iste s klasičnom nastavom, dodala je Jurić.

Doktorica Jurić pozvala je roditelje nositi maske u otvorenim i zatvorenim prostorima i svojim ponašanjem doprinesu sprječavanju širenja zaraze koronavirusom.

Glas naroda

Jeli nesrco online...masku neskidam spavan u njoj..ma ko i svi riditelji...i cekamo pocetak9og

Želimo u školske klupe!

Svima vama koji želite da se nastava odvija on line treba suditi za udruženi zločinački poduhvat.

samo online, nema autobusne karte, love za sendviće, nekidaju tene i cipele, diploma ist stiže, ta isti šurac i u ševoaziji dobiješ istu za isto znanje, uhljebi u općinu a ostali vija dojćlandija i to je to.

Da nastavnicima i profesorima odgovara on line nastava...placa ide a ništa ne rade...na fakultetima nema čak ni on line predavanja..pošalju im prezentacije a kad krenu ispiti driblaju ih gluposti...studenti nisu mogli ni literaturu naci iz koje bi učili a profesori vele snađite se...na ispitima daju vam pola minute da pročitate i odgovorite...a sustav se često urušava...veliki je to stres za studente..a njih zaboli neka stvar za njih..placa im ide a oni se nisu udostojili studentima olakšati...ZATO TREBA NASTAVU ORGANIZIRARATI...Sve normalno radi...svadbe, sprovodi, kafici pa zašto ne bi moga i omladina ici u školu...

Mozes mislit kako im odgovara.... Svima je u interesu normalna nastava a ne nikakva na daljinu ili tome nešto slično....Kakvo je to prenošenje znanja putem vibera ili nekih platformi. Što je Kerum rekao aj ti okopaji pomidore on lajn aj vataj ribu on lajn.... Nastavu u škole i djecu u škole....a ne da u četiri zida se stjeraju

Inače budne navala studenata na predavanjima da ne mogu svi u salu stat.

Ima studenata koji su upisali faks jer žele nešto naučiti i diplomirati..a ima i onih koji su bezveze upisali faks...takvi vec na prvoj godini odustanu...

Mogu raditi kafici restorani nocni klubovi a skoka ne

sta vam je Soros naredio da provodite, placa dobro covik

Da ste vi išli u školu (online) ne bi pisali skoka.

Kakve koristi od maske u otvorenim prostorima. U sred Londona protesti jer ljudi ne zele da na silu moraju nosit masku, a nitko o tom ne objasnjava. Probajte vi radit s maskom po ovoj vrucini, vecina ih izbaci nos ili cak i usta, a maska je samo pro forme!!

Osobu koja je napisala da ucitelji nista ne rade online treba biti sram.Za vrijeme online nastave odgovorni ucitelji su radili i desetak sati dnevno i svi bi bili sretni da od rujna krene klasicna nastava.

Da slazem se...ali nije prozvao odgovorne ucitelje...mislio je na neodgovorne..ima i takvih draga prosvjeto .ili?

Ništa vi radili niste!!! Pošaljete putem telefona zadacu pa roditelji muku muče...pojašnjavaju i predaju lekcije iz svih predmeta...Srami se ti sto veliš da si se slomila od slanja zadace telefonom...

Imam djete treci razred devetogodišnje. Učiteljica im pošalje telef.zadacu i po pet šest sati s njim sam ja radila poštovana prosvjetna radnice. Ne uciteljica!!! Ona bi pregledala zadacu i to joj je bio sav posao...ja sam pojašnjavala i muku mučila sa svim predmetima..u školi bi pola toga na nastavi naučilo i doma još malo i bilo je sve ok. Nego sramite se i nemojte govoriti da ste po deset sati doma radili...želimo redovnu nastavu!!! Zaradite placu!!!

Neće biti moguće pokrenuti redovitu nastavu u cijeloj FBiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari