Zbog kvara, RTG pregledi se do daljnjeg rade u Domu zdravlja Grude

ljubuski.info

Poštovane/i korisnici naših usluga,

ovim putem Vas obavještavamo da je došlo do kvara na RTG aparatu na Odjelu za radiološku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški, zbog čega je aparat izvan funkcije.

Odmah jučer su pozvani ovlašteni serviseri koji su utvrdili kvar te poduzeli potrebne radnje da se naruči rezervni dio kojega treba zamijeniti.

U ovom trenutku ne možemo točno definirati dužinu trajanja u kojemu će aparat biti izvan funkcije, ali smo poduzeli sve potrebno da se ovaj problem što prije riješi.

Tijekom jutra smo kontaktirali ravnateljicu Doma zdravlja Grude, s kojom je dogovoreno da se hitni bolesnici kojima su potrebne RTG snimke upućuju na Odjel radiologije DZ Grude, a nalaze će i dalje očitavati naš spec. radiolog, dr. Luka Pavlović.

U nadi da ćemo predmetni kvar riješiti u najkraćem mogućem roku na obostrano zadovoljstvo, upućujemo Vam srdačne pozdrave, priopćili su iz DZ Ljubuški.

Uprava Doma zdravlja Ljubuški

Glas naroda

Ovako je bilo prije rata kad ideš kod zubara. Jedan dan ne radi mašina,drugi dan nema vode, sljedeći put nestalo struje a kod privatnika hvala Bogu sve ima. Ja još nisam čuo da se na H-klinici ili Vitalisu pokvario ijedan aparat,samo u državnim bolnicama sve je u kvaru a svake godine nabavljaju nove i nove...

ni danas ne možeš uslikati zub nego moraš u privatnika

Otjerali dr.Matica koji je napravio za DMZ Ljubuski kao svi prethodnici skupa a postavili hdz voltaren dr.Landeku koji nezna pješke u zavoj ući a ne da upravlja DMZ Ljubuski. Bas trgikomicno.

Ta nova oprema sve pokvarljivija nego ona stara.
Što skuplji aparat to seviše kvari. Zato rade privatne
polikilnike. naravno, uz plaćanje!

nova oprema je sumnjive kvalitete i višestruko preplaćena uz velike provizije.Ali sve je po zakonu kao što običaj imaju reći ovi papagaji političarski

argina kaze da su skroz jeftini ti uređaji

Zbog kvara, RTG pregledi se do daljnjeg rade u Domu zdravlja Grude
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari