Provode se izvidi nezakonitih radnji Jadranke Bošnjak

ljubuski.info

MUP ZHŽ, po nalogu Tužiteljstva ZHŽ, provodi izvide u Zavodu za odgoj i obrazovanje ZHŽ/HBŽ. U pitanju su nezakonitosti u radu ravnateljice zavoda Jadranke Bošnjak, čijim radom je, osim dijela Vlade ZHŽ, predsjednika Zdenke Ćosića i ministrice Ružice Mikulić, malo tko zadovoljan.

Biti će ispitano više stručnih suradnika i savjetnika za nastavu iz HBŽ i ZHŽ. Dosadašnjim tijekom istražnih radnji ravnateljica Bošnjak je jako zadovoljna, doznaje se iz Vlade ZHŽ. Razlog zadovoljstva naš izvor vidi u činjenici da se za sada selektivno pozivaju stručni suradnici, koje, navodno, preferira  ravnateljica.

Predmet istrage je (ne)stručan rad, mobing i diplome ravnateljice, pa će u istrazi biti ispitana i Ružica Mikulić, ovih dana iznimno okupirana organizacijom nastave na daljinu u sljedećoj školskoj godini. Međutim, prava na organizaciju nastave na daljinu polaže i Bošnjak, koja je imala niz "znanstvenih i stručnih" istupa na Sveučilištu u Mostaru, pa se u ovom trenutku njihove kompetencije mješaju.

Istražitelji bi trebali pozvati na razgovor i zamjenicu ravnateljice zavoda Danijelu Kunu iz Kupresa, koju Bošnjak, prema dostupnim informacijama, šikanira i obezvrijeđuje, iako je ista doktorica znanosti.

Za nekoliko tjedana će biti završeno izvješće MUP-a ZHŽ i doznati će se koliko je radnji obuhvaćeno prvom istragom, nakon koje bi se trebalo provesti potpuno češljanje financija Zavoda za odgoj i obrazovanje ZHŽ/HBŽ, kao i (ne)rad Upravnog vijeća zavoda, kojeg je Jadranka Bošnjak ignorirala u svom radu.

Prema informaciji iz istražnih tijela, riječ je o teškim kaznenim djelima, zbog kojih će Jadranka Bošnjak, ukoliko budu potvrđene, morati napustiti ravnateljsko mjesto u zavodu ili biti smjenjena, o čemu je već pisano proteklih mjeseci.

T.B.

Glas naroda

jadre ima li kase na bazenu?

Šteta je do neba kad se diplome i tiule znnosti olako dobivaju.

Ostavka odmah sve ostalo je sumrak pameti

Jašta. Kupila čokoladu u Nameksu. Jeste snimili kakve su joj štikle na nogama. Ovaj serijal je postao presmijesan. T.B izmišlja i stalno iste gluposti objavljuje a par ljubomornih duša ispod laju i naslađuju se smradom i izmišljotinama. Nadam se da će vas tužit za klevetu.

T.B. se ponaša po ustaljenoj praksi,di li ju je samo naučio,oblati pa šta bude.Ovo je nešto na osobnoj razini.

prostakuso jedna nisi ti vrijedna jednog slova njegovog imena
I neka vas dovodi u red

neozbiljno prostakuso ima do detalja sve sto si radila u zavodu u pfenig i okani se danijele
samo si zdenu dovela pred svršen cin i njega će on ako mu bude trebalo

Čitam ovaj članak i komentare. Točno mi drago što sam otiša u Njemačku. Doli vas je pola za psihijatrije.

Je li on pozitivan? Kažu da jeste.

Kako mislis par dusa laje.Procitaj na facebook-u komentare ispod njenog videa o online nastavi,pa ces vidit jeli par dusa.Juce u prvom danu je bilo oko 40 komentara.Svi s potpisim i svi je ismijavaju bas onako kako je zasluzila

Neka su oni zadovoljni, 'lisicu stavili da kokoši čuva'.

Iskače iz paštete ko Severina. Jek tako Zde...? Hahaha

Ja ovu nigdi ne viđam osim ovde. More bit da se sviđa ovom što piše. Ne znam šta bi drugo moglo bit u pitanju. Najprije neuzvraćena ljubav. Odatle toliko gorčine.

Srami se pogrdi sa kupljenom diplomom. Od koliko godina si diplomirala i to iste godine na dva fakulteta

Nije obraz šminka, ovoj treba reći da se šminka spere a đon obraz joj još uvijek ostaje.

Danijelu sam imao prilike upoznati na jednom seminaru iz Informatike. Izuzetno korektna i stručna osoba. Šteta da je zamjenica ravnateljice. Ona bi trebala biti ravnateljica a ova Bošnjak njoj neki ćato.Ali Nije Zdenina rodica.

Izvor u Vladi, u Tuziteljstvu...a svak biži od Bradvice. On to sam sa sobom priča.

Usta moja, hvalite me. Sve je ovdje kristalno jasno.

Ako kojim slučajem izgubi mjesto ravnateljice ostaje kao savjetnica za nastavu, brez iskaznice za nadzor.

Tko ovako nepismen piše ove članke? Osim što stalno pišu iste stvari, članci su puni grešaka.

Zbog ovakvih izmišljotina i anonimnih prijava osoba koje zbog zlobe i zavisti izmišljaju sve ovo, maltretiraju se nevini ljudi. Sram vas bilo. Trudnice, profesorice koje godinama rade u školi ispituju se ko zadnji kriminalci. Neće vam zdobrit ovo zlo. Ni vama ni osobi koja ovo objavljuje. Na nebu je sudac koji sve ovo gleda.

Jadranka potpisi se kad pises komentsre.Sto puta istu recenicu koristis u odrani sebe.Malo maste.Mogla si bar malo citat dok si putovala do Travnika.

Dobro je dok ispituju. Da su poštene čuvale bi trudnoću. Sad će istina izaći kad počnu iskaze davati. Profesorice koje su ulazile u učionice svojim kolegicama su izdale svoje zvanje i obrazovanje,poštene nikad nisu ni bile, uzor im ravnateljica s lažnim diplomama. Prodane duše.

Čitajući serijal u kojem je previše kontradiktornosti, osobne netrepeljivosti i rekao bih mržnje pisca serijala prema ovoj ženi, vidljiva je neka bolesna opsjednutost. Pisac definitivno treba stručnu pomoć. Što se tiče anonimnih prijava, jasno je da ih podnosi osoba kojoj je cilj bio biti na njenom mjestu ili raditi u Zavodu i kojoj se jako žuri da ostvari svoje ambicije. Ta osoba zbog svojih ambicija spremna je na sve, pa i na maltretiranje kolega koji rade kao vanjski suradnici. Dok se proračunski novac troši na besmislena ispitivanja, očito nevinih ljudi, pravi zločini i ubojstva ostaju neriješena. Zaključak je da je najveće kazneno djelo trošenje proračunskog novca na ispitivanje nevinih ljudi.

Natalija Marić. A šta reći??? Koju poslugu porati. Čujem sad se pregledavaju priprave za sat u tužiteljstvu ŽZH. Je li kazneno djelo ako ima pravopisnih grešaka? Da nije možda kazneno djelo ako su savjetnici upozorili da treba temeljitije obraditi nastavnu jedinicu? Natalija očito u sve se razumije. Samo u predmete zbog kojih se leži u zatvoru drži u ladici. Čujem da će svu prosvjetu ispitivati. Drago joj malo smradolučiti ko je kakav, gdje kupuje cipele, u kakvoj suknjici dolazi na nastavu. Nije sretna što ovdje nema materijala. Jad od tužiteljice, jad od tužiteljstva ŽZH. Sigurno su jedva sklepali osnovnu i srednju, a dalje ...zna se kako se ide do zvijezda.

Ma dosta ove predstave, trebaju joj naći neki novo radno mjesto , pa se satrase! Njoj je dodijalo u Zavodu, tamo bi trebalo nešto znati i nešto raditi , a to dotična nije sposobna! Treba je sad unaprijediti i poslati u neku agenciju za obrazovanje.Tamo je dobra para , a ništa ne moraš raditi!

Zaboli me glava od tolike MRŽNJE!!! Niste normalni...iz vaših komentara kipti jad i nesreca... svatko je nevin dok mu se ne dokaže suprotno..a vi ste je vec razapeli na križ..niti znam dotičnu Jadranku niti je branim..ako je kriva dobit ce što zaslužuje.. a vi hejteri malo ohladite...toliku mržnju nije zdravo nositi u duši..obolit cete od nje!!!

Jadra je razotkrivena. Ni Ćoske joj ne može pomoći

Uživajte, ljeto je. More, ribice, laganini. Mržnja nije dobra. Izobličit ćete se od zlobe.

Ma koja zloba.Ovo je zadovoljstvo i prilika da mozemo javno rec ono sto cjela zupanija misli.Necemo dozvolit da nam ovca bude pastir i vodja.Odmah roditelji ne dajte djecu na njenu online nastavu.Blokirsjte brojeve i dobro.Oni lani ni jedno slovo naucilu nisu.A Jadranka se satra pricajuci o uspjesima.

Izrecitirala pomno prepisani tekst, a ni ne zna što recitira. Otimati i prepisivati tudje to zna. Ne treba joj zamjeriti, ipak je svježe diplomirana prof. mag. Pokrit će je rodijak. Džaba se trudite ganjati pravdu

Nista nije dzaba.Kad je Sanader zavrsio u prdekani i ostali ce.Samo pobuna i nedati joj djecu.

Nema ona veze online nastavom. Zna se tko je zadužen za nastavu- Ministarstvo. Roditelji nek se čuvaju tebe koja im učiš djecu. Doduše, mnogi se i čuvaju i bježe glavom bez obzira. Čak i u drugu školu. Boriš se rukama i nogama protiv Zavoda i ravnateljice da se ne otkrije kakva si s djecom i kako ih maltretiraš.

Nema tu zlobe, ljudi imaju pravo reci svoje misljenje, meni je to u redu.

Ne mogu vjerovati koliko mržnje i zavisti na jednom mjestu, kog se god spomene [ * neprimjereno * ],ukrao ,narkoman,[ * neprimjereno * ]ar, samo trovanje. I onda se pitamo od kud nesreće i duševni nemiri u obiteljima, od kud bolesti...pa jeste li svjesni da se i sami trujete tom zlobom koju ispoljavate lažnim svjedocenjima.fuj bljak

Mržnje ima točno koliko i nepravde lažnih diploma i invalida

Tako je.Sama si trazila revolt i dobila si ga.Cjeli grad je pricao kako ce se stvorit radno mjesto za Jadranku.Sama znas zasto ti se stvorilo.Sad mi svi ludi slusamo i gledamo kako si sposobna.I ocekujes da sutimo.Kao sto vidis da necemo.Kako sijes tako ubires plodove.

Dobro reče moja baba, lipo muško. Sačuvaj te Bože ženske ljubomore. Ništa na svitu pokvarenije nema od ljubomorna ženska.

Odkud znas da zenske pisu?Evo za picetak ja sam musko i pisem iz razloga sto imam djecu u skoli i zelim progovoriti da znas da nam nisi pitrebna u skolstvu.Nek te smjeste negdje di nam neces mladost unistavat

Od takvog ljudstva dica nigdi ne tribaju ić,samo će ih škola pokvariti.Koji ste vi jadnici kad su vam ove metode vrh dosega.

Mogla je barem koju iz glave izreci, a ne kao papiga vrti ocima i cita. Jadno.

Nečija sposobnost ogleda se samo.u pljuvanju i omalovažavanju drugih ljudi. Svatko svojim riječima o sebi govori, samo mi je žao što mi djeca odrastaju među takvim monstrumima.

Iznosenje istine nije pljuvanje i omalovazavanje ,nego naprotiv borba za pravdu i istinu.A tvoja djeca odrastaju sa monstrumom u svoja 4 zida .Nismo im mi problem.

Tugo moja, velika jada od rasprave i vaših komentara. Koliko frustracija i zlobe iza skrivenih imena?! Mi Hercegovci najjače ratujemo s obe strane skriveni iza lažnih imena, tada smo najžešći.

Najveća tuga obrazovanja, županije i stranke Hdz e si ti koja si kupila dvije diplome, nema mržnje samo istina koja tebi lažna diplomašice smeta.

Ima li itko u adzeju da nije kupio diplomu

Mislim da je bolje reći pet svojih rečenica iz svoje glave i reći ono što doista misliš i znaš, da većini čitatelja bude jasno. Tako prezentiraju inteligentni ljudi. Nemaju ljudi vremena ni živaca niti moraju znati i slušati duge studije o obrazovanju. Poz

HDZ je
pokra radna mjesta
kupija lažne diplome
iselija hrvate
zbog ovih spodoba HDZ je pola školovanih oćerano a narod uništavaju HDZ navrnuti kadrovi
objavite sve diplome u županiji javno da se odkriju sve krive
to je javni dokument
sve sumljivo i orginalno sve objavit da narod čuje

Otkud potreba da pametne osobe koje pljuvanjem po svemu njenom žele reći kako su pametnije, educiranije, elokventnije pišu niske, zlobne komentare. Tisuće ravnatelja ustanova, a vi samo o njoj pišete. Šteta da tu pamet, energiju i slobodno vrijeme ne usmjerite u nešto korisno i dokažete svoju pamet i sposobnost. Za sada ste pokazali i dokazali da ste samo par isfrustriranih, zlobnih i jadnih "ljudi" koji nemaju svog života. Da ste išta korisno u životu napravili, sigurno ne bi sijali mržnju. Bavili bi se sobom i svojom obitelji. Ovakvo nešto još nisam vidio.

Ja sam bas obrazovana,elokventna.Imam posao,karijeru.Od obaveza ne mogu oci otvorit.Ali kad izidju clanci sekundu pigledam i cesto ne mogu da se ne ukljucim.Svi ti nedposobni su se docepali pozicije"muzu placu" i sute.Ona sama demantuje neke Ljubuske portale i tako upoznaje siroke mase sta se o njoj pise .Ona je toliko glupa da je stalno u medijima a nema sta pametno rec.I onda krene revolt jet ima joj se sta rec.Jadno je sto ona misli Zgodna sam i cjeli svjet je moj.Koga brige njen i bilo ciji izgled.

Provode se izvidi nezakonitih radnji Jadranke Bošnjak
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari