Održana komemoracija poginulim Ljubušacima na Stolačkoj bojišnici

ljubuski.info

U organizaciji udruga iz Domovinskog rata i Grada Ljubuškog u nedjelju je obilježen Dan zahvale i sjećanja na sve ljubuške žrtve iz Domovinskog rata poginule na stolačkoj bojišnici (Mladen Šimović, Dragan Dževlan, Stojan Matić, Željko Ereš, Goran Granić, Pero Bebek i Stanko Vukojević).

Program obilježavanja započeo je svetom misom zadušnicom koju je u crkvi svetog Ante na Humcu predslavio fra Dario Dodig, gvardijan franjevačkog samostana sv. Ante.

Nakon toga, na spomen-obilježju na Drenovcu, vijence i cvijeće uz zapaljenu svijeću položili su članovi obitelji poginulih branitelja, čelnici grada Ljubuškog na čelu s v.d. gradonačelnika Vedranom Markotićem i predsjednikom Gradskog vijeća Tihomirom Kvesićem, županijski dužnosnici na čelu s predsjednikom Skupštine ZHŽ-a Ivanom Jelčićem, dopredsjednik Vlade ZHŽ-a i ministar financija Toni Kraljević, županijski ministar unutarnjih poslova David Grbavac, predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata, saborski zastupnik Nevenko Barbarić te rodbina, suborci i prijatelji.

Službu riječi slavio je fra Andrija Nikić uz prigodnu molitvu za sve poginule hrvatske branitelje, osobito one koji su pali na stolačkoj bojišnici.

Glas naroda

Bio je i Bosko Buha

Nemože bez Boška Buhe on je stari ratnik i sve je to proša

Mozda je i invalid

pokoj duši poginulim ali......................

Boško Buha ima vojnu mirovinu. Dana rata nema a ima vojnu mirovinu i oda po grobovima istinski branitelja. Da samo znaju ko im pali sviće auuuu

Ti što nemaš nimalo poštivanja prema Poginulim Braniteljima pa samo Pljuješ nebi se krijo iza svog Imena ,ako misliš na mene vidim da sam ti zanimljiv ,pa volijo bi te upoznati osobno jer ovo nije mjesto za ovakve izjave Jadniče..jer vidim da me ne poznaš Mirovinu vojnu nemam a volijo bi da imam,a i dalje ću odati gdje god budem mogao i odati svim Poginulim Braniteljima,Neka ti Bog Sudi.

Neno neka si mu reko

Bravo Nešo,reci ovim jadnicima što im sve smeta,nek pogledaju sebe.

Zato nema oni koji su tu proljevaIi znoj i krv

Narode pustite mrtve kosti nasih poginulih na miru,nadjite neki drugi tekst na portalu pa se tamo svadjajte i pljujte jedni po drugima,pustite ove ljude da pocivaju u miru Bozijem.Laka im budi Hrvatska zemljo.

Tako je.

stavite jos koju sliku da vidimo te osobe zaduzene za cvjece i svjece

pokoj vični daruj im Gospodine!
padoše u nadi za bolje sutra ali barem ne gledaju ovo što mi koji preživismo i razjedinjeni od ovih što poplj-uvaše po domovinskom ratu (odnosno naši vrli zapovjednici) i načiniše najveće zlo hrvatskom narodu od kada turcci banuše do naovamo odnosno do titoslavije i udbe koja u njima preživi.

tako da sada ćure le-šinari na grobovima domoljuba i rodoljuba,dve za sviju osobnu dobrobit, ali što ćeš to im je u krvi jednom jadnik i le-šinar, uvik le-šinar.

Nek se komentari brisu to je bitno a nije bitno kome idu novcane pomoći iz minastarstva branitelja i u čije dzepove a bolesni i istinski branitelji nemaju za tablete

Zasto nisi dosao na Drenovac pa bi sam vidio ko stavlja cvijece i pali svijece,ali lakse je ovako iza tipkovnice biti pametan

Za Gosta.
Svatko je mogao ići, zar trebaju pozivnice??!! Najlakše je sjediti kući, tipkati i pljuvati po svemu. Stradalnici rata počivali u miru Božjem, a oni koji Vas nisu zaboravili puno hvala!!
Hvala svima koji se sjećaju naših najmilijih.

Da znaju za što su poginuli bili bi razočarani ,pokoj duši im

zar je postivanje pokojnim braniteljima koristit lazne mirovine,lazne invalidnine i ostale povlastice,

Pokoj vječni daruj im gospodine, mogu razumit dolazak pojedini općinski dužnosnika ali ovi ostalim nije mjesto među branitelj a posebno ovom Ivici Borasu bez i jwdnog terena kojem je valja Tito a danas Hdz.

Ljudino moja bolje da ovakvi ko Boras nisu bili sa nama jer koliko su plasivi ostavili bi nas na cjedilu kad je najpotrebnije,a to sto idu sad po mjestima gdje su nasi poginuli neka im ide na dusu i postenje

Održana komemoracija poginulim Ljubušacima na Stolačkoj bojišnici
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari