Zbog nasada marihuane uhićen 41-godišnjak

ljubuski.info

Operativnim radom na terenu policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Grude došli su do saznanja kako se u mjestu Grudsko Vrilo, općina Grude, nalazi nasad indijske konoplje (Marihuane).

Postupajući u skladu s navedenim saznanjima, prilikom pregleda terena, policijski službenici PU Grude su dana 23.7.2020. godine locirali navedeni nasad te u istom zatekli D.Z.(41) iz mjesta Grudsko Vrilo nakon čega je isti uhićen zbog osnova sumnje počinnjenja kaznenog djela iz čl. 238 st.1 KZ FBiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici PU Grude su izvršili očevidne radnje kojom prilikom su izuzeli osam stabljika koje svojim izgledom asociraju na biljku opojne droge tipa Marihuana, te o svemu izvijestili dežurnog županijskog tužitelja u Širokom Brijegu.

Nad gore imenovanim D.Z. je zavedena kriminalistička obrada tijekom koje je isti ispitan u svojstvu osumnjičenika zbog postojanja osnove sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 238 st.1 KZ FBiH Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, te će po kompletiranju predmeta protiv istog biti podnijeto Izvješće o počinjenom gore navedenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ZHŽ u Širokom Brijegu.

MUP ZHŽ

Glas naroda

A jeste nas sad spasili od kriminala u 3PM... Šta je sa malom Lanicom, sad će joj godišnjica ali bitnije je nekakvog gariba zarobit zbog sakice zelenjave.

A u Sovićim?

Jeste ga strijeljali

Lik prodao tudje krave i ovce a nigdje nikakva info

ma tava je najveće zlo,veće i od ovih što su uništili i prodali tvornice i tuđe živote

Vrlo bitno za opstanak ovog naroda.Isto kao da ste napisali da ste uhvatili komarca kako kravi pije krv

Grude ?!

I to crnjaci 8 stabljika...imate vi sta objavljivat stase crnjaka tice...mlavenje zena zlostavljanja djece...veliki dilera itd...trava je zdrava okanite se covika

Laboratorij sa travom u stanu u centru grada a vi se bakćete sa gruđanima.... Pali ste sa info u brišete komentare, zašto?

Nije valjda u Mare?

Dasta vec u mene pa vidis kako san se nakostrusila ahahaha

Ne laži na grad

No name

porezna se drogira na tegasevac ,Travinjaku

Sto ne spominju da je covjek imao MS i da se pomocu marihuane izlijecio?!

kad nestane trave zatvarat će vas zbog krompira,kad nestane auta pisat će vam kazne što se ne vozite nego idete pješice.Ga.mad mora sebe namirit

Hajde kako su klobucani svaki dobio po uvjet danas ako imas lovu svak te voli

Ispast će sad najveći diler, a čovjek je koristio samo za svoje potrebe jer je imao MS i kanabis mu je puno pomogao. I sad nek on gori, a pravi dileri mirno šetaju. I svaka čast onom u selu tko ga je otkucao, to je također neka velika junačina.

Važno je što će sud reći

Zbog nasada marihuane uhićen 41-godišnjak
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari