Markotiću prioritet gospodarstvo i ulagači, Vučić preuzima JP Parkove

ljubuski.info

Nakon što je, na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Ljubuški izabran vršiteljem dužnosti gradonačelnika Ljubuškog, Vedran Markotić se u svom obraćanju zahvalio Gradskom odboru HDZ-a BiH na čelu s Tonijem Kraljevićem jer su mu dali povjerenje da vrši "ovu odgovornu i izazovnu funkciju".

Ovo su izazovna vremena. Mislim da to ne treba posebno obrazlagati. Pandemija nas je sve skupa pogodila i samo zajedničkim radom i sinergijom Gradskog vijeća, mene kao v.d. gradonačelnika, te svih stručnih službi ćemo moći olakšati našim sugrađanima ova teška vremena, rekao je Markotić te podsjetio kako je Grad Ljubuški bio među prvima koji je osigurao konkretnu pomoć gospodarskim subjektima u vremenu pandemije.

Istaknuo je tri prioriteta u svom budućem radu.
Gospodarstvo je broj jedan. U ova izazovna vremena moramo raditi na tome da privučemo investitore i zadržimo već postojeće. Moramo raditi na tome da krivulja zaposlenosti ide prema gore. Drugi prioritet je da trebamo biti na usluzi našim žiteljima u ovo vrijeme pandemije. Treći prioritet su infrastrukturni projekti. Naš dosadašnji gradonačelnik Nevenko Barbarić je kroz svoje četiri mandata, posebno u zadnje vrijeme, započeo dosta infrastrukturnih projekata. Povlačili smo sredstva iz EU fondova, tako da moramo nastaviti s tim. Ne smijemo stati. Sve ono što se radilo po mjesnim zajednicama mora se nastaviti dalje raditi, moramo dizati kvalitetu života naših ljudi. Što se tiče vodoopskrbe, ostao je još potez Studenci-Stubica koji nema završenu gradsku vodoopskrbnu mrežu. Doveli smo vodopskrbu u Vojniće, Dole i Gredu uz pomoć Vlade RH. Ostali su nam još Studenci i Stubica i kada se to završi Ljubuški će biti jedina sredina u Zapadnohercegovačkoj županiji gdje bi sva sela imala gradsku pitku vodu. Od toga sigurno nećemo odustati, poručio je Markotić.

Naveo je kako će nastaviti pomagati ljubuške poljoprivrednike, vinare, a posebno je istaknuo da će pomagati braniteljskim udrugama.
Njima svi moramo biti zahvalni, posebno mi mlađi koji smo bili djeca u tom vremenu. Moramo njima biti na raspolaganju, dodao je.

Na pitanje o gradskim financijama, rekao je kako preuzima grad sa stabilnim financijskim stanjem.
Budući da sam kao dio javnog poduzeća "Parkovi" bio svakodnevno naslonjen na poslovanje Gradske Uprave i na rad Nevenka kao gradonačelnika, dobro sam upoznat sa stanjem. Grad Ljubuški je u stabilnom financijskom stanju, tu nema nikakvih dubioza, rekao je Markotić i dodao kako će ipak osjetiti posljedice pandemije, zbog smanjenih prihoda od turizma i smanjenja PDV-a.

To nas ništa ne abolira da mi ne pokušamo što više svojim radom i trudom nadoknaditi taj minus, poručio je.

Nakon sjednice je otkrio kako će ga u Parkovima zamijeniti Nikica Vučić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

džaba pričaš o gospodarstvu bez smanjenja korupcije i birokracije a ulagači vam neće doć kad nemate ceste a vozače kamiona i turiste policija pljačka

pa de ti nešto pametnjakoviću kad sve znaš, u biti znaš samo lajat anonimno

koji čovječe ulagači , o tim ulagačima ti i tvoji iz partije pričate ima 25 godina , ni jedan ozbiljan čovjek neće u [ * neprimjereno * ]ju uložiti svoje teško stečene novce pa da ih vi raspačate okolo , policija ne radi svoj posao , sud ne radi svoj posao , političari tajkuni pa zar vi mislite da ti ulagači to ne vide

u Ljubuskom see zna ko krade kvisko ćelavi što hoda oko doma zdravlja i ''posuđuje'' inventar iz stare gradske ljekarne da bi kitio izlog svog novog zajeba u Međugorju
A,ovaj Vučić ti je Vedrane greška života -covjek nije onako dobar kad ga se sretne.
Sretno!

Mladi čovječe sve najbolje ti želim u životu ali nisi dorastao ovoj ulozi nisi ni za direktora jake firme ovo je cirkus u Nevenkovoj režiji

čovjeka postavili za načelnika nekakvog a nikad u životu nije marke zaradio u privatnom sektoru , pa kakvom se vi napratku nadate i kakvu to poruku šalje mladima koji imaju ideje, svaka marka od ovog što ima uzeta sa proračuna , komuznizam 2.0

Vidiš on je izveza robe iz Ljubuškog u vridnosti bar 10 miliona KM u samo 5 godina.Ima li i jedan privatnik da ima takav rezultat?Da se ne zna šta je radio pa da tako pišete možda bi vam i prošlo ,ovako pokri te se ušima i čestitaj te.

Ti si nepismen a V.M. hopov

Pokrij se usima i pusti ljude da rade

Mislis na mnogobrojne obitelji sto su odselili ili na krumpire,ne znam sta mislis u to deset miliona izvoza.

Kad premier Austrije može biti Sebastian Kurz sa srednjom školom bez dana staža u privatnom sektoru zašto bi bio problem da gradonačelnik Ljubuškog bude čovjek koji je u roku redovno završio pravni fakultet?

Razlika je u samo jednom slovu Kurc je tamo a kur,c je ovamo

Što je babi milo to se babi snilo , jel tak ? Fali tebi ovog "ovamo".....

Koji sritni, privatni sektor? Nismo mi napredni i civilizirani svijet. U nas su u privatnom sektoru novce zaradili ratni profiteri, šverceri, [ * neprimjereno * ] svih vrsta. Nema u nas poštenog čovika a da je novce zaradio u privatnom sektoru. Zato, šuti i pusti ljude neka pokušaju raditi kako valja.

Privatni sektor je firma Volta doo Ljubuški

specijalac a šta je sa asfaltom

Asvalt posle izbora a ovaj Vucic gledam ga danas covik prica sam sa sobom i vodice parkove Boze sacuvaj kakvi sve zv jeri ima

Samim postavljanjem Vučića za direktora parkova novi gradonačelnik je pokazao svima smjer u kojem će voditi ljubuški.podobnost a ne sposobnost.,poslušnost a ne znanje, itd.ljubuški Ce i dalje tonuti sve dublje i dublje.a ni on ni Vučić nikad u životu se nisu potrudili da u realnom sektoru zarade jednu marku cijeli svoj radni vijek su paraziti

Žalosno i smiješno

Koja je svrha komentiranja kad nestaje komentara a nisu uvredljivog sadrzaja

Covik prica sam sa sobom .!? Jesi li ti ikad prica sa sobom . . .vjerojatno nisi. Ma ko ce s *** pricat

ovaj ce više vremena provest na telefonu trazeci upute od babe nevena, on nije sposoban parkove voditi a kamol grad. Sta on to ima u CV da je vrijedno pomena osim HDZ-ove podrške a zna se kako, isto kao i svi postanu neki direktorcici ona ministi, zastupnici u parlamentima i gradonacelnici. Sramota al opet za sve je kriv narod sto ne izađe na izbore i ne dozvoli da kao na prošlim barbaric pokrade izbore, unište sve živo i onda se hvale napredkom. ovo je sjaši kurta da uzjaši murta. Jednom rijecju tuga. Baš me interesira ko je bio suzdržan.

Hdz 1990 suzdržan bolje da se spoje sa HDZ BiH ionako su skupa.Žarkić više voli Nevenka nego njegovi čujem žao mu što ode u Z agreb

Zato nece glasa vise ni on ni njegova ko fol 90,a

Evo ulagača sa svih strana svijeta

ovaj ce više vremena provest na telefonu trazeci upute od babe nevena, on nije sposoban parkove voditi a kamol grad. Sta on to ima u CV da je vrijedno pomena osim HDZ-ove podrške a zna se kako, isto kao i svi postanu neki direktorcici ona ministi, zastupnici u parlamentima i gradonacelnici. Sramota al opet za sve je kriv narod sto ne izađe na izbore i ne dozvoli da kao na prošlim barbaric pokrade izbore, unište sve živo i onda se hvale napredkom. ovo je sjaši kurta da uzjaši murta. Jednom rijecju tuga. Baš me interesira ko je bio suzdržan.

Markotić ima formulu za razvoj gospodarstva.
Kada se zaduže JP Parkovi za 10.000.000,00 KM, Općinsko vijeće će donijeti odluku o osnivanju novog poduzeća Mladi lavovi d.o.o. Obveze će ostati na JP Parkovi i eto ti 10.000.000,00 za razvoj Ljubuškog. Mnogi investitori će nakon ove operacije navaliti da ulažu u Ljubuški.

Ovaj je portal pune zlobe i losih komentara. Čovjek vam ne valja vec a niste mu ni dali priliku. Kupio diplomu? Kako vas nije od Boga strah lagati i takve gluposti pisat? Frustrirani pacenici nađite zanimaciju u zivotu, a ne samo lajat po portalima.

samo je jedna moguća uzrečica kada se pokuša povući paralela između barbarina i mrkotana a ona se očituje kroz narodnu poslovicu:

"od čovika rđa i od rđe čovik"

roditelji su im bili ok pa ostaje ovo drugo za primjenu, jer se ne može poradi roditelja a ne njih primjeniti ona druga narodna:
"od zla oca i gore matere"

oba su se izobličila od pusta lag-anja, malo ih bolje pogledajte i vidjeti ćete a pogotovu oni koji ih znaju od prije.
no još ćete se čuda nagledati "živi bili pa vidili"...

HDZ demokracija

Nevenko barbarić vedran toni ante mišetić i ekipa su patološki lazovi vidjecete ubrzo !!!

Nažalost u pravu si

Ne da trebate privući investitore, na lipotu, nego ih možete povući. Koji izraz, privući investitore, kao da je investitor žaka bucinih krompira. A Bože ubrani.

Pa ovaj nije znao naziv našeg vodopada pa su ga prozvali nekakve kravice.

Markotić i Vučić su vjenčani kumovi. A da SIPA to istraži? Nepotizam?

Pustite ljude nek rade , nek pola ispuni od izjave dobro je lako je govorit kako ćeš nešto uradit triba uradit.

pola naroda str iselili pljačkom kakovi ulagači
svak zna u evropi šta je kradeze i obilazi ga u velikom luku
pogledaj šta radi Megle jadniče

čestitan vedrane pusti lajavce nek idalje laju drugo nista i neznaju

sve što vridi na romanki su prva tri slova ostalo smućaj pa prolij.
pa sama riječ kaže kako je nastala romanka rom - anki i eto nove nacije u grabu.

Sigurno ti nesto triba cim si se potpisala ,,romanka,, jadnija si nego teza,razmisli kad legnes o sebi,pa onda osuđuj druge.

A ti si razmislio?

Romanjka je uvik bila hdz od Vukojevića, Nosića i Bebića a ovi ostali su partizani koji su okrećali kape kao im paše a znase ko su partizani i udbaši na romanjki

Oni misle samo na sebe ne očekujte ništa od njih snalazite se kako znate biće još gore

Mislio sam da ne može biti gore ali me Ljubuski uvijek iznenadi

Sve će to biti dobro...

Jel ovaj Vuvic sto ga Pap gonja po Kravici???

Je, Pap ga je gonja ali ga na našu veliku žalost nije stiga...

Markotić ne bi bježao

Točnije exstraaa

"Nema nikakvih dubioza" u dubioza kolektivu

Markotiću prioritet gospodarstvo i ulagači, Vučić preuzima JP Parkove
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari