Dr.sc. Drago Martinović izabran potpredsjednikom Crvenog križa BiH

ljubuski.info

Na 4. sjednici Generalne skupštine Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine održanoj, 16. srpnja 2020. godine, u Istočnom Sarajevu, a pod predsjedanjem mr. sc. Hasana Topalovića potvrđen je izbor dr.sc. Drage Martinovića iz Širokog Brijega za potpredsjednika Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine.

Na Skupštini su usvojena izvješća o radu Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine za 2019. godinu, financijsko izvješće za 2019. godinu, te izvješća o aktivnostima Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine u odgovoru na COVID-19 i o aktivnostima Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine u odgovoru na migrantsku krizu u Bosni i Hercegovini. Verificiran je mandat Zdravku Mioču iz Hercegbosanske županije za člana Skupštine.

Ovo je veliko priznanje za mene, ali ponajprije za Crveni križ Županije Zapadnohercegovačke iz čijih redova i dolazim kao predstavnik civilne zaštite. Ono što mogu obećati je da ću svojim radom nastojati dati svoj doprinos razvoju humanosti i solidarnosti sukladno načelima Crvenog križa, te da ću časno predstavljati županijski crveni križ iz kojega dolazim, Crveni križ FBiH a samim tim i Društvo Crvenog križa Bosne i Hercegovine, rekao je dr. sc. Drago Martinović nakon izbora za potpredsjednika Društva Crvenog križa Bosne i Hercegovine.

Glas naroda

Onda sjednicom crvenog polumjeseca prdsjeda sigurno neki Ante ili Radosav. Smijesno.

Smiješno je takvima ko ti.I ako Crveni Križ nema nikakve veze sa vjerskim već humanitarnim a sami znak Crvenog Križa nema veze ni sličnosti sa simbolom kršćanstva to ovim drugim nije bilo po volji pa su kopirali namjenu ali pod svojim simbolom.I onda oni pričaju o nečijoj tuđoj netoleranciji.

Ima veze sa vjerskim itekako, crveni polumjesec koriste Turci a onda i muslimani u BiH. Kad je taj crveni polumjesec pomagao ili nešto dijelio hrvatskom stanovništvu???? Nikad!!!

Jada Bogati.

Uredniče ne briši komentare ovaj je kopija tebe boljševik obiteljski personalno i mentalno

Dr.sc. Drago Martinović izabran potpredsjednikom Crvenog križa BiH
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari