Zakazan drugi pokušaj prodaje Trgocoopa

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom odredio je novu, drugu prodaju nepokretne imovine tvrtke Trgocoop iz Ljubuškog, nakon što u listopadu 2019. nije uspjela prodaja.

Na prodaju su ponuđeni distributivni centar, poslovna zgrada u gospodarstvu površine 1.358 m2 i ekonomsko dvorište od 8.667 m2, sve u vlasništvu Trgocoopa.

Prodaja će se obaviti 24. srpnja u zgradi Općinskog suda u Ljubuškom.

Utvrđena vrijednost nekretnine je 2.031.684 KM i ne može biti prodata ispod trećine utvrđene vrijednosti, a početna ponuda na drugom ročištu ne može biti manje od trećine utvrđene vrijednosti.

ekapija.ba

Glas naroda

Ovo treba kupiti

Ova banka što je označena kao tražitelj ovrhe je dala milionski kredit koji su Lučići strpali u svoj džep. To je njihov način biznisovanja.. Optrereti hipotekom strpaj lovu u džep i bježi.. Pravi veliki hrvati..

Ali di je tu logika ,poslovna,osim ako nije u pitanju pranje para .Onda nije samo do Lučića i u konačnici nije loše ni za nas.

pa će u sabor,vazda im malo

Je li se ovo nudi cura s mlikon ili je prava cura?

Trgocoop ili Podravka.
Da usporedimo.
Vlasnici trgocoopa radnici, vecina krade i kad su skoro sve ogulili prodaju Lucicima.
Podravka.
Radnici rade posteno i ne prodaju svoje dionice.
Jesam li nesto krivo rekao?

Komu su pare kad se proda.

Banci koja je dala hipotekarni kredit

Vratite zemlju kome su partizani oteli...

ovih dana dolaze tužbe za uknjižavanje nekih k.č za platnaru.Mogu li mjenjati parcelu platnare za sličnu u trgocoopu pošto je bliže centru.Koliko mi je poznato to je bilo vlasništvo Šoša.Ekspeopriracija je bila čudo u ono vrijeme

Ti sto su im partizani oduzeli su bar po dva puta prodali tu zemlju i to su obicni paraziti a kad je trebalo branit onda ih nije bilo nigdje

Samo dokaze na sunce,i ti i oni,i nema problema.Jel sad razumiju ovi što pišu nebuloze da je Tito ostavio bogatstvo a da se danas ne zna upravljat sa istim?

Tito je sve ukra austrougarskoj
A ovi naši njemu.

Vjerojatno se na prvoj prodaji javila neka Luciceva fiktivna firma sa Sirokog kao i inace s basnoslovnom cijenom pa kad sud pristane oni samo poloze onaj dio za licitaciju koji mu sud vrati.
Na drugoj prodaji cijena ce bit duplo manja i opet ce se javit Luciceva treca fiktivna firma i napravit isto kao i na prvoj prodaji.
Onda ce doci treca prodaja kada ce cijena past tri puta i tada ce doci Mirja Miro Brkic i platit to u gotovini kao sto je platio sve do sad za Lucica.

Ako nije drugima zabranjeno licitirati,di je problem?

Šta je to u Ljubuškom da žele tuđe

Zakazan drugi pokušaj prodaje Trgocoopa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari