Čapljinska "Lasta" do kraja godine u novom ruhu

ljubuski.info

Usprkos epidemiji koronavirusa koja je prouzročila brojne probleme u ekonomiji, rekonstrukcija tvornice keksa i vafla "Lasta" Čapljina odvija se bez zastoja i problema.

Na samom ulazu u krug tvrtke možete vidjeti brojne strujeve i radnike, a očekuje se da će se već krajem godine iz dvorana širiti mirisi slasnih delicija.

Bosa Šutalo, koja je zadužena za nadgledanje radove, kaže kako će potpuni izgled zgrade i prilaza biti u sasvim novom ruhu i da će to biti realizirano brže nego što se očekivalo. Naglašava i kako će objekt biti suremeno opremljen i da se zbog visokih standarda obnavlja gotovo iz temelja.

U južnom djelu će biti skladište gotove robe, a na suprotnoj strani skladište sirovina, gdje su već vidljivi silosi u novom ruhu.
Privode se kraju radovi na postavljanju novog krova. Paralelno se postavlja fasada sa strane, te se izvode zemljani radovi, odvodnja oborinske vode, te se boji konstrukcija i istovaruju radni materijali i paneli koji će se postavljati sa strane, kaže Šutalo.

Naglašava kako po pet ekipa dnevno radi na objektu i da se radovi izvode prema planiranoj dinamici.

Radovima je zadovoljan i Petar Ćorluka, vlasnik "Violete" koji je kupio "Lastu" nakon što je doživjela potpuni krah, te je odlučio iz temelja promijeniti i modernizirati.

Iako je tvornicu zatekao u jako lošem stanju, kaže kako se plan modernizacije provodi bez problema i da će uskoro zablistati u punom sjaju.
Dinamika je takva da se do kraja godine sve završi, jer ima još dosta posla, kaže Ćorluka.

Istovremeno se radi na pripremi delicija koje će se proizvoditi.
U našem istražnom centru se već nešto miješa, otkriva Ćorluka uvjeren da će tržište biti zadovoljno proizvodima koje budu plasirali.

klix.ba

Glas naroda

Ajmo hitno štrudlu od smokava, hitno gori!

Ovaj portal je obična reketarska firma ko hrvatske agencije za istraživanje ko više plati piši za njega dok te narod ne ubjedi da su glupani

A Violeta je sigurna jedna pozitivna prica u Hercegovini iako i oni nisu prema radnicima bas najkorektniji i izrabljuju ih al da su sve firme ko Violeta di bi nam bio kraj..oni bar izrabljuju za normalnu placu a drugi ce te izrabljivat za 700km

I stvarno ozbiljno govorim.
Gospodinu Ćorluki treba dati sve povlastice i neka radi, jer, definitivno, zna. Manje će nam mladost odlaziti i radit ćemo kod dvoga doma.

Čapljinska "Lasta" do kraja godine u novom ruhu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari