Ništa od projekata za obrazovanje i znanost u FBiH

ljubuski.info

Javni poziv za podršku projektima iz oblasti obrazovanja i znanosti iz Proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za 2020. godinu je poništen, objavilo je u srijedu Ministarstvo obrazovanja i znanosti FBiH.

Pozivom je planirano financiranje programa i projekata iz oblasti predškolskog, osnovnog i srednjeg obrazovanja, visokog obrazovanja i studentskog standarda te znanstvenih projekata.

Javni poziv za sufinanciranje projekata iz oblasti obrazovanja i znanosti u 2020. godini je, navode, poništen zbog usvojenih Izmjena i dopuna Proračuna FBiH (rebalansa, op.a.) za 2020. godinu, kojim su sredstva za financiranje projekata iz oblasti obrazovanja i znanosti umanjena za tri milijuna maraka.

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti će u 2020. godini financirati samo već ugovorene i projekte socijalnog karaktera, poput nabave besplatnih udžbenika, subvencioniranje smještaja i prehrane studenata, pomoć studentima invalidima, pomoć studentima romske nacionalnosti i slično, poručili su iz Ministarstva.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari