Kardinal Puljić pred oko 3.000 vjernika na Kočerinu

ljubuski.info

Svetu misu Uočnicu apostolskim prvacima sv. Petru i sv. Pavlu na Kočerinu je 28. lipnja predvodio vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić.

Slavlje je započelo procesijom i molitvom pred kipom sv. Petra. Pozdrave dobrodošlice kardinalu, okupljenim vjernicima i vjernome puku uputio je fra Mario Knezović, župnik.

U svojoj propovijedi, pred oko tri tisuće vjernika, kardinal je govorio kako je Bog iz jednog ljudski krhkog života sv. Petra izgradio vjernu gromadu. Naglašavajući Pavlovo obraćenje dotaknuo se i nekih konkretnih stanja našega društva, osobito mladih.

Na misi je pjevao Dječji župni zbor. Nakon misnoga slavlja uslijedio je blagoslov djece. Potom je kardinalu darovana originalno izrađena bista sv. Petra kojeg je za tu prigodu načinila župljanka i studentica likovne umjetnosti Iva Ćuk.

Kardinalova propovijed na Kočerinu

Glas naroda

... u posljednih 100-tinjak godina nije Nadbiskup Vrhbosnaski u nasoj lipoj Ercegovackoj provinciji govorija misa koliko u posljednjih dvije godine ... da nije stogoc na pomolu - da nije nasim bozemoprosti pratrima iz "gucice doslo u glavu" od kad im je biskup Hoser zaskocija na racun ...
Ovo bi moglo na dobro izac ...

Ne govorite tako, sram vas bilo.
Kardinal Puljić je uvijek bio na strani ugroženih i pravi Kršćanin.
Bog ga blagoslovio!

Da, Bozje milisrđe je u Hercegovini. Ne oblajavaj Hercegovinu zbog postupaka pojedinaca. . .ne kazem da smo cvijece ali mislim da nas narod jos vjeruje.

kardinale ti si službenik rogonje

a jes veliko misto kocerin pa ima di i govoriti ko veliki covik kardinal nasto je spao

Kardinal Puljić pred oko 3.000 vjernika na Kočerinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari