Tomislav Brkić pozitivan na koronavirus

ljubuski.info

Tomislav Brkić, bh. tenisač koji je sudjelovao na "Prvenstvu Istočne Europe" u Beogradu, pozitivan je na koronavirus.

Nisam imao izraženih simptoma, bio sam malo malaksao. Dugo već igram parove, a u Beogradu sam igrao singl, i to prvi meč vrlo dug, tri sata, nekoliko mečeva... Jedno veče sam onda osjetio umor, otkazao sam taj meč i trebalo je da idem kući kako bih se spremio za jedan turnir u Italiji sa nagradnim fondom. Oni su tražili da se uradi test jer mora kad se ulazi u zemlju, kod kuće sam to u Mostaru uradio i pokazalo se da sam pozitivan, kazao je 30-godišnji Brkić i dodaje:

Otkazao sam turnir i u samoizolaciji sam, ne mogu da znam gdje sam se zarazio, bio sam u Beogradu dvije nedjelje, ne samo na tenisu koji je bio dobro organizovan, opet bih otišao. Sada se odlično osjećam, osim što me malo grlo grebe kao da sam promukao. Javio sam svima koji su bili u kontaktu sa mnom da se testiraju.

Kako navodi organizator turnira Janko Tipsarević, Brkić se testirao po dolasku kući u Mostar i već nekoliko dana nije na kompleksu Akademije.
Odmah sam rekao ostalima da je moja apsolutna preporuka da se i ostali igrači testiraju. Ko god ima potrebu da se testira ili se ne osjeća najbolje, mi sa turnira ih vodimo do Covid ambulante da se testiraju, navodi Tipsarević.

Sport Klub

Glas naroda

Svasta moje momce brz oporavak kako je Tata imali on ikakve tegobe

Mislim da znam, secam se ovog momka.!

Štaš u Srbiji jadan brate. A to što kažeš da nemaš simptome nikakve a pozitivan na tu izmišljotinu od bolesti , čudno. Uvik je bilo grlobolje, gripe, temperature, upale pluća i svega drugog

Tata je odlicno i sta tebe boli dušebrižniče cinični kako je . Mrs

ma bolan ništa već ima li kakvih tegoba

jamit ce i njega ova korona, neka neka... alah sve vidi

nije prije gripa harala o ilindanu

Brz oporavak

Biti prvi u nečemu

Jesu se testirali krimovci?

Tomislav Brkić pozitivan na koronavirus
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari