Košarkaški klubovi Čapljine i Ljubuškog dogovorili suradnju

ljubuski.info

Dok je u zraku mnogo pitanja i nedoumica oko budućih sportskih natjecanja i liga i neizvjesno je kako će se, na koji način i u kakvom obliku organizirati, mnogi sportski klubovi i dalje marljivo treniraju i pripremaju se kako bi što bezbolnije prebrodili krizu izazvanu pandemijom Covid-19 koja je pogodila sve sfere društva pa tako i sport.

Na tom tragu su i košarkaški klubovi Čapljina i Ljubuški.

Predsjednici klubova Toni Kraljević i Bojan Krešić, u nazočnosti sportskog direktora i voditelja škole košarke Čapljine Maria Jerkića, trenera Čapljine Borisa Džidića, trenera Ljubuškog Marina Bubala i tajnika Ljubuškog Maria Škegre, na nedavno održanom sastanku postigli su dogovor o trogodišnjoj suradnji ova dva susjedna kluba.

Surađujući na košarkaškim igralištima rodila se ideja o suradnji ova dva kluba koji bi se u mnogočemu mogli nadopunjavati i pomagati jedan drugome. HKK Čapljina je stabilni prvoligaš sa dugom košarkaškom poviješću i tradicijom koju poznaju svi koji imalo prate košarkašku scenu. HKK Ljubuški je klub koji egzistira u gradu rukometa i u sjeni RK Izviđača, perjanice ljubuškog sporta, natječući se u prvoj ligi Herceg - Bosne.
Rukovodeći ljudi HKK Čapljine prepoznali su kvalitetu rada sa mlađim selekcijama u Ljubuškom i rezultate koji nesumnjivo postoje u zadnjih nekoliko godina, o čemu u prilog govori i to da je Ljubuški prije dvije sezone bio juniorski prvak Herceg - Bosne ispred ekipa Širokog, Zrinjskog, Čapljine i ostalih te sudjelovao na finalnom državnom turniru. U HKK Ljubuški su stizale i pozivnice za nastupe naših igrača u reprezentacijama kako Hrvatske tako i Bosne i Hercegovine. Sve ovo kao i činjenica da smo dva susjedna grada sa nevelikom kilometarskom udaljenošću, utjecalo je da se uspostavi suradnja ova dva košarkaška kluba. - Toni Kraljević, predsjednik HKK Ljubuški.

 

Pripremajući se za nadolazeću sezonu te imajući u vidu dugoročne planove za naš košarkaški klub, odlučili smo se za ovu suradnju te tako postavljamo temelje za dugoročno planiranje. To pokazujemo i na način da smo potpisali trogodišnji ugovor sa trenerom Džidićem te ćemo se bazirati na stvaranje mladih igrača iz Čapljine i okolice kojima ćemo pružiti izvrsne uvjete i priliku za napredovanje. Vjerujem da će ovu priliku mnogi prepoznati i nastaviti tradiciju Čapljine koja je dala bezbroj vrhunskih košarkaša", - predsjednik kluba iz Čapljine Bojan Krešić.

KK Ljubuški

Glas naroda

e neka mi neko prevede šta su ovi dogovorili,častim ga s čim god hoće

I ja Tita mi ne kontam ništa, izgleda kao da su dogovorili suradnju nekakvu.

ministar predsjednik kluba, Škegro tajnik , trenira 5-6 igrača pa im treba popuna iz Čapljine. Zar nije žalosno da 5-6 igrača trenira a u isto vrjeme 30 dječaka sa 14 godina trenira po čelopeku na sporskom

Košarkaški klubovi Čapljine i Ljubuškog dogovorili suradnju
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari