Potvrđeno niz optužnica za kaznena djela protiv osoba iz Ljubuškog

ljubuski.info

Na službenim stranicma Župnaijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije je objavljen veliki broj potvrđenih optužnica za brojna kaznena djela.

Tijekom pandemije usporen je bio rad pravosuđa, pa se neke objave odnose i na optužnice starije od 3 mjeseca.

Dana 1.6.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 27.5.2020. godine, podignuta protiv K.S. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio produljeno kazneno djelo Pronevjera u službi iz čl. 384. st. 1. KZ F BiH.

Dana 1.6.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 27.5.2020. godine, podignuta protiv N.B. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 23. u svezi sa čl. 3 st. 1. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti (S. novine F BiH“ broj 24/5) u svezi sa čl. 2. st. 1. KZ F BiH.

Dana 25.5.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 19.5.2020. godine, podignuta protiv Z.H. iz Ljubuškog zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilje u obitelji iz čl. 222. st. 2. u vezi sa st. 1. KZ F BiH.

Dana 25.5.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 21.5.2020. godine, podignuta protiv J.L. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH.

Dana 19.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 16.3.2020. godine, podignuta protiv J.R iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH.

Dana 13.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 06.3.2020. godine, podignuta protiv A.Z. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 3. u vezi sa kaznenim djelom Ugrožavanje javnog prometa iz čl. 332. st. 3. u vezi sa st. 1. KZ F BiH.

Dana 10.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 02.3.2020. godine, podignuta protiv P.E. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio Prijevare iz čl. 294. st. 1. KZ F BiH u stjecaju sa kaznenim djelom Krivotvorenje isprave iz čl. 373. st. 1. i 2. KZ F BiH, a sve u vezi sa čl. 54. KZ F BiH.

Dana 13.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 06.3.2020. godine, podignuta protiv A.M. iz Ljubuškog zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH.

Dana 2.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 27.02.2020. godine, podignuta protiv N.G. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa iz čl. 336. st. 3. u svezi sa čl. 332. st. 3. u vezi sa st. 1. KZ F BiH.

Dana 5.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 04.3.2020. godine, podignuta protiv A.R. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 23. u svezi sa čl. 3 st. 1. Zakona o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obveznom osiguranju od odgovornosti (S. novine F BiH“ broj 24/5) u svezi sa čl. 2. st. 1. KZ F BiH.

Dana 2.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 25.02.2020. godine, podignuta protiv L.V. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH.

Dana 2.3.2020. godine od strane Općinskog suda u Ljubuškom potvrđena optužnica Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg od 25.02.2020. godine, podignuta protiv L.V. iz Ljubuškog, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz čl. 239. st. 3. KZ F BiH.

ŽT ZHŽ

Glas naroda

znači ovisnike su počeli prijavljivati

Tko je JL....?

Skupina kriminalaca , policajaca i odvjetnika koji fingiraju prometne nezgode ... svi znamo tko su oni

Jennifer Lopez

Među optuženima najviše je onih koji su ovisnici o opojnim drogama..sitne ribe koje najvecu štetu čine sami sebi... začarani krug jer ovisnici nisu sposobni za normalan život...gdje su optužnice za sve one ribetine, morske pse i orke????? IMA li ista novoga o Lani Bijedic?? Punila je portale a sada nitko ništa o njoj...Nadam se da ubojica ima nocne more i ne može oka sklopiti...

Kad će optužnica onom mr.binu iz Studenac za kradju goriva i njegovim Jatacima iz mup-a z-zh

Uredništvu cijenjenog portala savjet i prijedlog ne objavljujte više ovakve vijesti dok se ne podignu optužnice protiv ratnih profitera iz Gruda i privatizacijski pljačkaaša te hapaca proračuna zadnjih 25 godina. Hvala.

Lana je HDZ posao ne mješajte se di vam nije misto. Budi zadovoljan što si još u svojoj državi i ne kmeči. Da se ne ponavljam.

Tebi koji veliš da je Lanà hdz-ov posao i da ne kmečim pobuđuješ sumnju!!! Da Lana možda nije bila tvoj posao pa si se žicnuo... nepismen si i nekulturan...i možda se u tvojoj kuci KMEČI...u mojoj se razgovara

Ovoga koji KMEČI treba odmah provjeriti...dobro se nakostriješio na spomen Lane..pobro nemaš ti čistu savjest..misliš taman se sve oko Lane smirilo a vidi opet je netko spominje..budi siguran da je se mnogi sjecaju i mole Boga da ubojica bude kažnjen po zasluzi...a dobro si se ŽECNUO...vidiš kako se ribetina zna uloviti na pravi mamac

Za Lanu se još nisu dogovorili jeli skočila ili premlaćena,bacit novčić ili par-nepar odigrat da se slučaj rješi...pokoj joj duši.

Nadam se da u MUPu još uvjek ima vrijednih policajaca koji rade na slučaju Lane...nažalost ponekad je potrebno vrijeme da se ubojica uhvati...a morat ce kad tad napraviti kardinalnu grešku...kad se najmanje bude nadao dolijat ce i odgovarat ce za zlodjelo...nažalost u našem kaznenom zakonu nema srmtne kazne koju je zaslužio

Studenci triba proglasiti mjestom unesco zastićene baštine. Puno ribetina u malo mulja.

Da a gospodja od istog te iste ribe (kriminalca) zaposlena u ovoj cijenjenoj ustanovi, Pa to nema u pm,

samo opojne droge i prekršaji u prometu pa ko nas opljačka ove državne firme što je sa aluminijem i ostalim firmama ako smo samo u ovome prekršaje napravili e pošteni smo nema šta

Zasto inicijali.Zasto se ne objave imenom i prezimenom ti ljudi.Zasto se plasite.Da mozda iza njih ne stoje neki mocniji igraci.

možda zato što nije riječ o pravomoćnim presudama već o optužnicama

ima li kriminalaca u optužnicama ili su to sve neki jadnici koji su vam poslužili samo da opravdate svoja "radna" mjesta koja mi plaćamo?

Nase tuziteljstvo nije u stanju osuditi nijednu krupnu ribu negi siću stavljaju na stup srama

Nema optužnice za Juru Vujicu,baš čudno.

Kad ce oni koji su UBILI bit u zatvoru????

Sve dok je kadija ti sudi kadija ti tuži brate nema od tog ništa. Nismo svi isti pred zakonom a za to smo sami krivi.

KO JE A.R.?

ARAFAT

Mi smo umrli p.u m.b.....mogu nas gazit ,udarat...niko neće prosvjedovat ...

Objavljujete optužnice a niste presude da je Nikola Leko dobio 3 mjeseca zatvora uvjetno 2 godine zbog otvaranja kuverte T.B.

Tko je J.L

Možda Lauc iz vašarovića jedan od braće

Potvrđeno niz optužnica za kaznena djela protiv osoba iz Ljubuškog
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari