Mladež HDZBiH pokazala "mišiće"

Sinoć je u prepunoj dvorani gradske vijećnice održana redovna skupština u organizaciji Mladeži HDZ-a BiH OO Ljubuški. Točka dnevnog reda je bilo utvrđivanje liste kandidata za Općinski odbor, nakon čega je uslijedio izbor istih.

Četristo članova

Predsjednica Mladeži Iva Barišić, kazala je da su pri samom utvrđivanju kandidata za OO komunicirali s temeljnim ograncima Mladeži.

"Formirano je 17 ogranaka u općini Ljubuški, koji su predložili 21 kandidata za općinski odbor. Sve su to maram još jednom naglasiti, prijedlozi temeljnih ogranaka", - kazala je Barišić

Novi članovi OO Mladeži HDZ BiH su: Danijela Kordić, Slaven Planinić, Ante Bradvica, Stanko Dugandžić, Petrik Bašić, Mirko Tomić, Božana Sušac, Luka Kraljević, Ivan Jelčić, Jure Ilić, Josipa Dragićević, Blago Čuljak, David Grbavac, Vedran Markotić, Tomislav Herceg, Nikola Matić, Ilija Boras, Ivan Raspudić, Anđelko Tomčić, Ivan Lauc i Gento Herceg.

Iz mladeži ističu kako imaju 400 članova i da nikada nisu bili jači i brojniji , da djeluju od 1996. godine , a u trenutačnom sastavu OV Ljubuški imaju 4 svoja vijećnika.

Višebrojni ciljevi

Predsjednik mladeži je podnio izvješće o radu. Mladež HDZBiH zajedno sa svojim članovima u sklopu svojih stalnih i redovitih aktivnosti započinje mnoge projekte  vezane za bolji, kvalitetniji i operativniji rad mladeži kako kroz rad na terenu tako i putem aktualnih tehnološko-informacijskih načina rada i djelovanja, ističe se među ostalim u današnjem broju DL.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari