Prijave na 15. pustolovnu utrku Čapljina 2020.

ljubuski.info

Turistička organizacija Čapljinka-Čapljina organizira dana 27. lipnja (subota) manifestaciju "15.Pustolovna utrka Čapljina 2020".

Hercegovački triatlon će se sastojati od vožnje kanuima u dužini od cca 10,2 km (Studenci, kupalište "Božjak" na rijeci Trebižat - Struge, kupalište "Jaz"), trčanja u dužini od cca 1,1 km (Struge, kupalište "Jaz" - Mogorjelo "Villa Rustica") i vožnje biciklima kroz grad prema Mostaru u dužini od cca 6,8 km (Mogorjelo "Villa Rustica" - Počitelj, restoran "Staklo"). U utrci se natjecatelji natječu u paru. Kotizacija za sudjelovanje je 20,00 KM, a nagradni fond u iznosu od 1.200KM se dijeli na tri prvoplasirane ekipe.

Svrha ovoga natjecanja je povezivanje prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti, koji su u funkciji prezentacije turističkih potencijala općine Čapljina. Promidžba i oživljavanje prirodnih, turističkih ljepota našega kraja i sportskog natjecateljskog duha, poticanje aktivnosti na otvorenom kao sredstva za poticanje održivog razvoja, promicanje zdravlja, sprečavanje bolesti, promicanja tolerancije, međusobnog razumijevanja i poštovanja.

Pandemija koronavirusa nas je sve na neko vrijeme blokirala i poremetila planove, ali popuštanjem mjera i ograničenja, iskoristili smo priliku da u dosta kratkom vremenu kvalitetno organiziramo 15. po redu pustolovnu utrku u našem gradu pridržavajući se svih mjera i uputa nadležnih institucija.

Zainteresirani ljubitelji aktivnosti na otvorenom akcijskog duha mogu se prijaviti u uredu TO Čapljinka najkasnije do 25.6.2020.godine

Kontakt telefoni za sve informacije 036/806-147 ili 063 822 703

Organizator manifestacije: Turistička organizacija ČapljinKa-Čapljina

Generalni pokrovitelj: Gradonačelnik grada Čapljine dr.Smiljan Vidić

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari