Ukidanje trijaže u Domu zdravlja Ljubuški

ljubuski.info

Nakon prestanka stanja nesreće na području F BiH, nadležnosti od službi civilne zaštite, preuzimaju krizni stožeri ministarstava zdravstva koji će ubuduće donositi preporuke.

Člana Županijskog stožera ministarstva zdravstva i ravnatelja Doma zdravlja Ljubuški dr. Ivan Landeka je prenio nove informacije o postupanju i radu Dom zdravlja Ljubuški.

Dom zdravlja Ljubuški od ponedjeljka 8.lipnja ukida šalter trijaže koji se nalazio ispred zgrade a po novom naputku epidemiološku anamnezu pacijentima uzimat će dežurno osoblje na odjeljenjima, epidemiološki upitnik, koji je pacijentima potreban za odlazak u SKB Mostar, pacijenti će ispunjavati kod svog liječnika.

Nošenje maski i dalje ostaje obveza pri ulasku u Dom zdravlja kao i održavanje razmaka i manji broj pacijenata na odjelima.

I dalje je na snazi preporuka korištenja telefonskog naručivanja bolesnih, febrilnih pacijenata i osobito djece.

Od 15. lipnja po rasporedu kreću i pregledi djece upisane u prve razrede, a s obzirom na broj od 232 djece ovi pregledi će trajati do sredine srpnja.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Završetak jedne predstave pod velikom potporom medija, a slijedi nastavak !

Nedostaje nam Landeka

Slazem se s prvim komentarom.

kakav dom zdravlja to je ambulanta uhljeba ovde u njemačkoj svako selo ima bolnicu i doktoru ne smiš donit ni čokoladu kamoli plavu kufertu-on prima pristojnu plaću i dosta mu je nije balkanac gladuši voli svoj narod -ne pljačka ga

Jasta moj brte, ovde si se pritrga davajuc dokturin.

To da svako selo u D ima bolnicu 100% laz cak mislim da imaju manje drzavnih bolnica u odnosu na broj stanovnika od Hercegovine

Nije istina.
Doktori te pregledaju za tri i pol minute. Nemaju vremena.
Na štacionu jedna sestra na 50 bolesnika.
To je nekad bilo dobro zdravstvo. To vam ovi od 80 godina pričaju o Njemačkoj.
Sestrama se ostavi po 10-20 eura nakon bolničkog liječenja.
Doktorima se pokloni cvijeće i sl.

ma da Njemci se liče doli kod Kvesića ta je bolnica odavno na "lipu" glasu doktori kad operiraju sendvić zaborave u "bolesniku"

Gdje su HDZ i u Ljubuškom da pišu o dr.DZ,čitajte na jab.ci,kako HDZ ni pišu pjesme o dobrom HDZ Kordiću,haaaahhhhaaa,neznaš ili bi se smija ili plaka.

Pričaju Širokobrježani,da će Kordić zatvorite DZ ,ako bude drugi val corone.Što je sigurno pametno,kažu neće čovik da iko umre.

Ukidanje trijaže u Domu zdravlja Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari