Ljubuški kreativci imaju priliku pokazati svoja umijeća

ljubuski.info

Grad Ljubuški objavio je javni poziv za sudjelovanje na trećem festivalu kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom".

Festival, koji će se održati u sklopu ovogodišnje manifestacije "Ljubuško kulturno ljeto", 6. kolovoza, ima za cilj predstaviti široj javnosti kreativne ljude koji su se odvažili uploviti u poduzetničke vode i na taj način zainteresirati ostale mlade kreativce da i oni pokrenu svoj budući posao.

Za sudjelovanje na manifestaciji mogu se prijaviti obrti, samostalne djelatnosti i udruge koje se bave kreativnim radom, uz uvjet da imaju sjedište na području Grada Ljubuškog. Cijene izložbenih artikala, kako stoji u pozivu, trebaju biti promotivne, na način da bude osiguran popust od najmanje 10 posto od prodajne cijene. Rok za prijavu je sedam dana od dana objave javnog poziva, odnosno do 2. lipnja u 15.30 sati.

Potrebno je dostaviti prijavni obrazac, koji je dostupan i na službenoj stranici Grada Ljubuškog - ljubuski.ba, kao i kopiju rješenja o registraciji, na adresu: Grad Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 1, 88320 Ljubuški, osobno u Centar za usluge građanima Gradske uprave, ili putem elektroničke pošte na adresu: ljubuski.kreativci [at] ljubuski.ba s naznakom "Ne otvarati" - prijava po javnom pozivu za sudjelovanje na III. festivalu kreativaca "Živi i stvara u Ljubuškom".

U sklopu Ljubuškog kulturnog ljeta održat će se i peta izložba rukotvorina, prodajnog karaktera, koju Javna ustanova "Kulturno-športski centar" Ljubuški organizira u suradnji s Gradom Ljubuškim.

Za sudjelovanje na izložbi mogu se prijaviti svi rukotvorci s područja Grada Ljubuškog, a prijavni obrazac je potrebno dostaviti na adresu: Knjižnica Ljubuški, Trg dr. Franje Tuđmana 88320 Ljubuški, osobno u Knjižnicu Ljubuški ili putem e-mail adrese: ksc.ljubuski [at] gmail.com. Prijave su otvorene do 15. srpnja, a popis svih sudionika bit će objavljen na službenom portalu Javne ustanove - www.iks-portal.info.

Izložba će se održati u zadnjem tjednu mjeseca srpnja, a rok za prijavu je 15. srpnja.

A. M. Musa

Glas naroda

Zar ih ima jos osim ovih koje ste vec reklamirali proslih godina?

Konačno im proradila savjest pa se sjetili da dosadašnje organiziracije u hotelu i reklamiranja odabranih više nemaju smisla.
Nije ovo grad samo onih što su imali čast biti odabrani od velikih umova gradskih službi.

Travari, pola njih

Čestitam ti na komentaru, jel to najpametnije što si smislio/la?

Ljubuški kreativci imaju priliku pokazati svoja umijeća
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari