HDZ BiH traži ukidanje stanja nesreće

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović održao je u srijedu video sastanak koordinacije s dužnosnicima HDZ-a BiH zakonodavne i izvršne vlasti Federacije BiH, na kojem je istaknuto kako je potrebno pokrenuti inicijativu ukidanja stanja nesreće i dodatno pomoći gospodarstvu.

Na sastanku je analiziran rad, odluke, aktivnosti i mjere koje su poduzete u cilju suzbijanja i sprječavanja koronavirusa te kako se ukupna situacija odrazila na zdravstvo, gospodarstvo i funkcioniranje žitelja.

Dužnosnici su kroz raspravu istaknuli kako se gospodarstvu mora dodatno posvetiti kako bi se u potpunosti pokrenuli svi procesi koji su zbog pandemije bili u zastoju, priopćio je HDZ BiH.

Komentirana je i zdravstveno epidemiološka situacija, koja je ocjenjana stabilnom. Dužnosnici su naglasili kako bi bilo važno pokrenuti inicijativu za ukidanje stanja nesreće u Federaciji BiH, uz naglasak na pridržavanju mjera socijalnog razmaka.

Stanje se normalizira, životni tijek se mora nastaviti ali se mora biti na oprezu, zaključili su sugovornici.

Govoreći o aktualnoj političkoj situaciju u Federaciji BiH, dužnosnici Zastupničkog i Doma naroda Parlamenta Federacije BiH, te ministri u Vladi Federacije BiH, naglasili su važnost političkih aktivnosti, potrebu vraćanja normalnom načinu rada, pokretanju nove inicijative i odluke te ublažavati sve posljedice pandemije, navodi u priopćenju HDZ BiH.

Glas naroda

Stanje nesreće će nestati jedini ako ukinu sami sebe

Onda bi ti bio srećan?Malo ti fali ali neda ti se

Prndemija dobročinitelja dragančeta.

Iako ce se sve vratiti u normalu, ne znaci da je "normalno" pravilno

draganče se šali ko je on vođa jedne stranke koja je upropastila hrvate i poručnik propale jna-šta se on pita

HDZ BiH traži ukidanje stanja nesreće
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari