U DZ Ljubuški ponovno počeli pregledi djece i redovita cijepljenja

ljubuski.info

Dom zdravlja Ljubuški uputio je obavijest roditeljima koju prenosimo u cijelosti:

Poštovani roditelji,

ovim putem Vas želimo obavijestiti da su na Odjelu pedijatrije Doma zdravlja Ljubuški ponovno počeli pregledi djece u savjetovalištu te redovita cijepljenja djece koja su bila obustavljena zbog nepovoljne epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Molimo sve roditelje, čija djeca do sada nisu redovito cijepljena, da nazovu Odjel pedijatrije DZ Ljubuški na broj: 039/ 831-580, svakim radnim danom od 12.30-13.30h, kako bi se dogovorili termin za pregled u savjetovalištu, koji je potrebno obaviti prije cijepljenja djeteta.

Prilikom narudžbe će roditelji dobiti daljnje upute o važećim procedurama ulaska na Odjel pedijatrije, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji.

Molimo Vas da poštujete gore navedene upute i dovedete svoju djecu na cijepljenje u dogovorenim terminima, kako bi spriječili ponovnu pojavu nekih zaraznih bolesti zbog niskog postotka procijepljenosti stanovništva.

dzljubuski.com

Glas naroda

dr.landeka i kuma BEbek žena Mladena Bebeka detertera

Neka za cjepivo prikaži porijeklo, puni sastav, negativni utjecaj istih na zdravlje i imunitet svakog djeteta pojedinačno
Roditelji, prije svega razmislite i informirajte se o mogućim posljedicama.

Kuma bebek ima certifikat za cjepivo budite bez brige

Neka cjepe prvo sebe svoju djeci i ostale.Ima ih doktora a nisu cjepili djecu.A gdje su nestali djeciji kartoni sa pedijatrije..To nitko nije odgovorio.Cast izuzecima od sestara ali ono je katastrofa od pedijatrije u Ljubuskom.

U DZ Ljubuški ponovno počeli pregledi djece i redovita cijepljenja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari