Počelo suđenje Suniti Hindić za ubojstvo Nine Ivankovića

ljubuski.info

U Županijskom sudu u Mostaru danas je čitanjem optužnice i uvodnim riječima započelo suđenje Suniti Hindić optuženoj za ubojstvo Nine Ivankovića.

Dvadesetjednogodišnja Sunita Hindić se pred Sudskim vijećem, kojim je predsjedavao Elis Sultanić, a u kojem su Tatjana Mijatović i Milena Perić izjasnila kako razumije optužnicu.

Postupajuća tužiteljica Tanja Marčinko, prema optužnici Tužiteljstva HNŽ-a navela je da je optužena 4. listopada 2019. godine oko sedam sati ujutro ušla u sobu broj 101, "Ville Ivanković" u kojoj se nalazio Nino Ivanković, te nakon verbalne svađe, ispalila hitac u njegovom pravcu, nakon čega je Ivanković iskrvario i podlegao na licu mjesta.

Optužena Sunita Hindić, te Nino Ivanković bili su u burnoj ljubavnoj vezi. Prije samog ubojstva sa društvom su se provodili uživajući alkohol i kokain,a u jednom trenutku došlo je do svađe između njih dvoje nakon čega je ona napustila objekat te se uputila u pravcu mostarskog naselja "Ilići" gdje je bila privremeno nastanjena.

Putem se dopisivala sa njim gdje su razmjenjivali SMS poruke poput "Ološu mrzim te", da bi potom odlučila vratiti se u motel.

Tužiteljstvo je za ovaj slučaj najavilo 22 svjedoka među kojima su i gosti koji su se netom nakon ubojstva zatekli na licu mjesta, ali i djelatnici Policijske stanice Bugojno gdje se skrivala te vještaci MUP-a HNŽ i Federalne uprave policije. Bit će saslušano 12 vještaka te priloženo preko stotinu materijalnih dokaza, a obrana će svoje dokaze iznijeti nakon tužiteljstva.

Odvjetnica optužene, Nada Dalipagić u uvodnim riječima kazala je da navodi koje je iznijela tužiteljica Marčinko ne odgovaraju istini, jer se ne radi o ubojstvo sa umišljajem već o nesretnom slučaju zbog kojeg njena branjenica duboko pati, ali i da je ubojstvo počinjeno iz apsolutne blizine, a ne iz neposredne kao što se navodi u optužnici, što će probati dokazati izvješćima stručnjaka.

bljesak.info

Glas naroda

E h.bli me vi ako ga je ona ubila, vidi joj se na faci da nije ali mora reći da je,ajde zbogom.

Hrabra i profesionalna obrana svaka cast nadi veliki je posao pred njom

Počelo suđenje Suniti Hindić za ubojstvo Nine Ivankovića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari