Dvije nove zapovijedi Federalnog stožera civilne zaštite

ljubuski.info

Federalni stožer civilne zaštite na jučerašnjoj sjednici naredio je Federalnoj upravi za inspekcijske poslove da utvrdi proceduru stavljanja izvan snage rješenja federalnih sanitarnih inspektora o stavljanju pod zdravstveni nadzor i zabrani kretanja u trajanju od 14 dana za osobe koje su u BiH ušle na nekom od graničnih prijelaza na području FBiH prije stavljanja izvan snage naredbi po kojima su te mjere izrečene.

Federalni sanitarni inspektor, do ukidanja tih mjera, bio je obvezan svim osobama koje ulaze u Bosnu i Hercegovinu izreći rješenje o stavljanju pod zdravstveni nadzor i ograničavanju kretanja u trajanju od 14 dana.

Na jučerašnjoj sjednici FŠCZ je stavio izvan snage zapovijedi koje su regulirale tu oblast a zapovijedi donijetom na jučerašnjoj sjednici Federalna uprava za inspekcijske poslove utvrdit će proceduru kako bi bila stavljena izvan snage već izdana rješenja o izolaciji za osobe koje su ušla u BiH na nekom od graničnih prijelaza na području FBiH.

Na jučerašnjoj sjednici stavljena je izvan snage i zapovijed o prinudnoj izolaciji za svaku osobu koja ne postupi po rješenju nadležnog tijela kojim se određuje mjera izolacije za vrijeme vremenskog razdoblja za koji je ta mjera određena ili produljena.

Sve donesene zapovijedi stupaju na snagu danom donošenja, priopćeno je iz FŠCZ.

Glas naroda

Ko vas vise uopce dozivljava,sve odluke ste prepisali a naravno sa zakasnjenjem i slabim prepisom. Jadniji ste nego tezi,ne daj Boze da vas u mraku sretnem.

Dvije nove zapovijedi Federalnog stožera civilne zaštite
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari