SUM nositelj digitalizacije obrazovanja na hrvatskom jeziku

ljubuski.info

Digitalizacija osnovnih i srednjih škola u županijama koje izvode nastavni plan i program na hrvatskom jeziku provodit će se kroz Sveučilište u Mostaru, odnosno sveučilišni Centar za informacijske tehnologije zaključak je sastanka predstavnika Sveučilišta u Mostaru rektora prof. dr. Zorana Tomića i voditelja SUMIT centra doc. dr. Tomislava Volarića s predsjednikom Hrvatskog narodnog sabora BiH i predsjedateljem Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Draganom Čovićem.

Voditelj Centra doc. Volarić prezentirao je plan digitalizacije obrazovanja koji kreće od rujna. S planom i aktivnostima već ranije upoznata Koordinacija ministara obrazovanja, znanosti, kulture i športa koji nastavni plan i program izvode na hrvatskom jeziku.

Također je prezentiran i plan izgradnje zgrade SUMIT centra u Rodoču koji će se raditi sa strateškim partnerima Sveučilišta gdje će biti središte procesa digitalizacije cijele vertikale obrazovanja.

sum.ba

Glas naroda

Zavod nisu ni spomenuli barem ravnateljica zavoda da ostavku podnese za kupljenu diplomu, jadna je vaša priča kad vam kupljene diplome vode obrazovanje. Čoviću uradi nešto, propadošmo.

Prozirni ste u namjerama da nas zavadite. Do sad sam čula samo klevete i neistine. Uzalud vam trud svirači. Bijelo nije crno, koliko god ga vi pokušavali prikazati crnim.:)

Zavadila si se sama sa sobom i Bogom dok si kupila diplomu. Brzo će ti biti sve jasno ako se još nisi suočila s istinom

"Kleveta uništava ono što Bog čini u čovjeku"!

Bože ima li te? Je li vas strah od božije kazne? Ko drugom nanosi zlo kako se nada dobru u svojoj obitelji. Valjda im nije dobro dok ovako mrze. Mržnja pojede onoga ko je sipa.

toliko mržnje nisam vidio nigdi nego na ovom portalau, užassssssssss

Ma kakav Bog, on je nas davno napustio. Odustao. I tko zna kad će nazad. Nikad.

ja sam mislio da će Ševo to radit ko i dosad sa HDZ mafijom
čuli Sum svašta

SUM nositelj digitalizacije obrazovanja na hrvatskom jeziku
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari