Markotić: Pomoći ćemo Ljubušacima koji ne mogu platiti račune za vodu

ljubuski.info

Grad Ljubuški ukinuo je naplatu parkiranja u urbanom gradskom području. Odluku o tome donijelo je Gradsko vijeće Ljubuškoga na prijedlog poslovodstva, točnije Nadzornoga odbora Javnog poduzeća Parkovi d. o. o. Ljubuški, koje obavlja organizaciju i naplatu parkiranja i ta mjera je privremenog karaktera.

Provedene analize

U obrazloženju odluke stoji kako je nakon provedenih analiza, uslijed proglašene pandemije koronavirusa, utvrđeno svrsishodnim da se naplata parkiranja u urbanom području Grada Ljubuškog ukine, odnosno da se naplaćivanje parkiranja ne obavlja za vrijeme stanja prirodne nepogode prouzročene koronavirusom. Navodi se i to da će se, nakon što izvanredne mjere prestanu, ponovno početi s naplatom parkiranja.
Mi smatramo da moramo za vrijeme epidemije koronavirusa prestati s naplatom parkiranja u urbanom području Grada Ljubuškog. Kao javno poduzeće koje je okrenuto tržištu, i na nas će ova koronakriza ostaviti strašne posljedice. Više od 50 posto naših prihoda vezano je za turizam, koji trenutačno gotovo nigdje u svijetu ne postoji. Ne može se putovati, nema ni turizma, ali bez obzira na to, mi moramo dati svoj obol da pomognemo građanima Ljubuškog. Ovo je prva mjera, a u suradnji s gradonačelnikom i predsjednikom Gradskog vijeća i vama, vijećnicima, uskoro ćemo izaći i s ostalim mjerama pomoći - objasnio je odluku vijećnicima Gradskoga vijeća Ljubuškog Vedran Markotić, ravnatelj Javnoga poduzeća Parkovi.

Pokazali odgovornost

Dodao je da će nastojati pomoći ljudima koji nisu u mogućnosti platiti trošak za vodu, a također gospodarskim subjektima.
Praktički, sami sebi uskraćujemo prihode u ovim teškim vremenima, ali od početka smo govorili da to nije samo stvar prihoda, već uvođenja reda u gradu, tako da i na ovaj način pokazujemo odgovornost prema našim građanima - rekao je Vedran Markotić, ravnatelj Javnoga poduzeća Parkovi.

Ivan Kaleb | Večernji list

Glas naroda

Svaka cast mrkonjiću

hahahahaha oćete pomoći ko i barbarin poduzećima po 300 KM po uposleniku
vidit ćete kada se objavi spisak onih koji su dobili biti će za bljuvanje. tako i ti mrkane ćeš pomoći stranačku ergelu.
išššš ne praši kiša će!

To naplacivanje parkinga van neke udarne sezone mi je nerazumljivo..Time ne privlačite nase ljude neg ih tjerate iz grada U nekim većim gradovima se parking ne naplacuje preko zime kako bi se privuklo sto vise ljudi u kafiće i okolne trgovine a vi radite suprotno.

Svima oprostit racun vode ili nikome. Da nebi bili slucajno samo podobni oslobođeni. Savakako spisak ime tih sto ce te ih osloboditi,ako kojim slucajem ne oprostite svima 2 mjeseca zadnja.

Zasto svaka cast Markoticu smanji cjenu vode imamo naj skuplju vodu u Zupaniji

Markoticu koliko si ukrao para sa Kravice kako te nije stid odati ulicom pricas protiv Gradonacelnika koji te je postavio da vodis Parkove stidi se

To bi vi misevi htjeli da je istina, svi znaju koliko je se u gradu napravilo od novca od Kravica i sto su Parkovi sve financirali samo lajte to je jedino sto znate!

Markoticu vrati pare sto ste hapali sa Kravice SIPa sta se ceka

Cisto sumnjam da je bas "hapa" kako vi kazete a opet ko ce ne "hapat" ako ima na izvolite

slika govori tisuću riječi konačno prikazana lica onakva kakva su u stvarnosti.
hopine sa maskama.

Pozivamo gosp. Markotica da dodje zivjeti u Grada da bi znao o cemu prica u protivnom mi iz grada parkirati cemo vozila ispred njegove kuce

Markotić: Pomoći ćemo Ljubušacima koji ne mogu platiti račune za vodu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari