Petar Puljić uplatio vrijedne donacije Domu zdravlja Ljubuški i SKB Mostar

ljubuski.info

Naš Ljubušak, gosp. Petar Puljić (pok. Vlatka), rodom iz sela Vašarovići, trenutno nastanjen u gradu Gold Coast, država Queensland u Australiji, opet je, kao i mnogo puta do sada, pokazao svoj veliki humanitarni duh te je značajnim donacijama pomogao Domu zdravlja Ljubuški i Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar u borbi protiv suzbijanja pandemije koronavirusa.

Gosp. Puljić je svojim trudom i zalaganjem cijele obitelji, supruge Zdravke i četvorice sinova: Vlatko, Branko, Anthony i Adrian, već dugi niz godina, jedan od najuspješnijih Hrvata u iseljeništvu, ne samo u Austaliji, nego i u cijelom svijetu. Iako je, vrlo trnovitim putem, uz Božju pomoć, došao do uspjeha negdje daleko od svojih Vašarovića i svog Ljubuškog, nikada na njih nije zaboravio, što pokazuje svojim dolascima nekoliko puta godišnje iz daleke Australije, ali još više ovakvim donacijama svojoj Hercegovini, kada je to najpotrebnije.

Dom zdravlja Ljubuški je, zahvaljujući ovom čovjeku velikog srca, dobio vrijednu donaciju od 14.000 KM, koje će nam uvelike pomoći u poteškoćama koje ova kriza donosi u našem poslovanju. A Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar je već prije nekoliko tjedana, na samom početku borbe s ovom pošasti zvanom koronavirus, koja je zahvatila cijeli svijet, uplaćen iznos donacije od 30.000 KM.

Pošto je gosp. Puljić, zbog situacije s koronavirusom bio spriječen doći u svoj rodni kraj ovih dana, iako je to planirao, sve dogovore i tehničke poslove oko ove vrijedne donacije Domu zdravlja Ljubuški je vodio gosp. Mirko Matić (Baja) iz Veljaka, a donacije Sveučilišnoj Kliničkoj bolnici u Mostaru su realizirane preko naših Ljubušaka, predstavnika crkvene vlasti u Mostaru.

Ovim putem, gosp. Petru Puljiću, njegovoj obitelji, gosp. Mirku Matiću i svima koji su pomogli realizaciju ovih vrijednih donacija, želimo uputiti riječi iskrene i srdačne zahvale, u ime svih djelatnika Doma zdravlja Ljubuški, ali i u ime svih korisnika naših usluga kojima će ova donacija uvelike pomoći u poboljšanju kvalitete zdravstvene skrbi. Hvala Vam što ste prepoznali naš trud i naše potrebe u ovim teškim vremenima. Samo veliki ljudi i dokazani humanitarci, mogu svojoj braći, svojim sugrađanima podariti ovako velikodušnu pomoć.

Dom zdravlja Ljubuški

Glas naroda

E ovo je transparentan donacija. Ziralno i u institucije. Svaka vam čast.

A ne kao ono čitamo neki dan kupili naši nadobudni prevaranti maske koje nitko dobio nije i mnogo se istrošili za njih hahaha i poletjeli da se uslikaju i nekog fasciniraju. A ustvari se obrukali.

Šta se cudite noćni klub i kafić im ne rade i ono što rade krpe, treba sa nečim dilati taman to bile i donirane maske

Zar ništa nije naučio kad su devedesetih ljudima iz dijaspore zadnji krvavo zarađeni dolar uzeli hadezeovski ratni profiteri dog branitelji ni čarape nisu dobili

Ni jedno ni drugo ne odgovara istini

Velika hvala hrvatino, dobit ćeš zahvalnicu a mi ćemo tvoju lovu podjelit međuse, zna se kradeze, kao i mnogo puta do sada.

Dat ćemo mu i značku udarničku, zaslužio je čovk ali isto je trebao više love donirat,ovo su njemu mrvice ispod stola.

Pozdrav gospodinu Puljiću uz jedno pitanje. Tko je Ćaga iz Vašarovića sjećam se kao dječak dogovora kad su odlazili vani.

Svaka čast velikom gispodinu Petru Puljiću kapa do poda.drugi put podijeli bližnjima i rodbini,90%ovoga će otić ko zna gdje.gospodine Puljiću direktor Mostarske bolnice Kvesić ima imovinu koji vi možete sanjat,može vas kupit,taj čovjek je funancijski jak što vi svi Hrvati u Australiji možete sanjat.njegovo samo auto za posao vrijedi preko 150 000€.Kuće,vile,stanovi,ljubavnice itd...i to sve je stekao naime u zadnjih 20god.Direktor jedne bolnice koja je najpoznatija po svom crnilu.

Bice da je sve od tebe pokra?Vi komunisti ste uvik znali sta bi sa tudjin paran radili.Zafali coviku jer od takvih kao ti nema nista samo dug jezik

Kad dadne rodbini nema zahvalnice , nije medijski popracen itd.
Sve ovakove donacije i one sto se citaju s oltara su bezvrijedne u Boga
Ovi sto peru grije novcem prave nove grije
Nek ti nezna ljevica sto ti radi desnica je po biblijski
Koju su ovi fratri i ovi vjernici citali ne znam
Tako Savle odbaci novac i dotadasnji zivot i krenu Kristovim putem

Ljubav ne valja sakrit- rekli su naši stari.- Čovik nije sam objavio koliko i komu je darovao, drugi objavljuju sta su od njega dobili.
Svaka čast ovomu čovku da hoće i može pomoći. Bog ga blagoslovio i sve njegovo

Vidiš od vas "pobožnih" što radite a nikom ne rekoste nemere se u banki doć na red za uplatit.Šta to vami smeta ako neko nešto donira pa se o njemu piše?Vami ni u đep ni iz đepa.

Samo Nek se idalje Jabuka ljulja bit će puna tasna para sve će to naša Stara Mlada sa Bara pokupit SRETNO MLADENCI.

I tako On reče " ko ima daće mu se još, a onom ko nema uzeće se i ono što ima"
Točno je ako se izvadi iz konteksa ?
Nek se upitaju komu,zašto i zbog čega On ovo reče?
Sretni i blaženi one koje On izabra,hrome, slijepe, neugledne,siromašne, bolesne i grješne da postide i u Njegovu kraljevstvu preteknu mudre,umne,bogate i ugledne

Svi koji se slikaju su to dali s figom u džepu i željbi eksponiranja oni koji daju i šute žive riječ božiju

I ne prikazuju donacije da im se odbije od poreza onda to nije donacija i pomoć nego prwvara

Ti brate dadni i još porez nadoplati svi ćemo ti bit zahvalni.

Taj čovjek nije donirao novac da bi se hvalisao nego je to jedna istinska ljudina koja iz svega srca donira pa tako i svojim Vašarovićima.I čovjek je to krvavo zaradio u Australiji da bar takvih ima 10 u ljubuškoj općini .

Da ovakvih ima više u opštini lju kako bi uhljebi podebljali konto, mi tebi aplauz ti nama lovu, el tako.

Tko je ovaj posrednik?
Ne zna Puljić uplatiti novac bez posrednika. Treba li i posredniku čestitati? Haha

Petar Puljić uplatio vrijedne donacije Domu zdravlja Ljubuški i SKB Mostar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari