Raguž: Na snazi je državni udar

ljubuski.info

Živimo policijsku državu, odrađen je svojevrsni državni udar koji se proširio prema dolje, rekao je predsjednik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž gostujući u podcastu Bura.

Između ostalog, Raguž je rekao kako vladajućim strukturama nikako nije jasno da život mora postojati unatoč korona virusu.

Kaže kako parlamenti u Federaciji BiH ne postoje kao ni županijske skupštine i da su sve preuzeli stožeri civilne zaštite koji nemaju nikakve ovlasti pa ni zapovjedati županijskim vladama.
Zato tvrdim da je u nas na snazi državni udar, rekao je Raguž.

Kaže kako se hrvatski ministri nisu pobunili protiv promjena u federalnom stožeru.
Srž cijelog problema je, naravno, novac, kaže Raguž i dodaje kako Hrvati imaju sve alate ovo zaustaviti ali to ne čine jer vlada načelo ruka ruku mije.

Novac s namjenskog računa za zaštitu i spašavanje, kaže Raguž, na federalnoj razini kontrolira SDA, dok na nižim razinama taj novac kontrolira HDZ BiH.

Raguž je govorio i kako se smije trošiti novac, a kako se potrošio...

Glas naroda

Sad on malo da uzburka duhove u "nasoj" drzavi od koje se Rvati svakako sklanjaju, kad treba slavit dan drzavnosti, slave blagadan itd.itd. Je, ovo je ukidanje sloboda, al isto ti rade i druge svjetske drzave, nasi prepisuju da ne bi slucajno bilo da "nisu nista uradili"! A ova preraspodjela para se mogla ocekivat, isto se radilo od pamtivjeka, zasto bi sad bilo drugacije

Zbog ovakve,bezidejne i kataklizmičke,oporbe kod nas vlada i vladat će HDZ

Dugo te nije bilo Vegeta,stvarno si nam nedostajao sa svojim dunjalučkim priopćenjima.Hajde molim te drugi put kada skontas nesto reci neka to bude korisno za narod.Daj molim te okani se vise [ * neprimjereno * ]jiranja.

evo osnovan i treći hdz u hercegovini pod nazivom hdz-hb , bit će ih 20 brzo kako je krenulo hahahahah

A sta to tebi nije jasno u ovom priopcenju osim sta samo blatis svakoga ko ima drukcije misljenje a koje je utemeljeno na zakonu.

ovo je policijska država ima 20 godina a mi živimo u najpolicijskijoj županiji

Raguž: Na snazi je državni udar
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari