Tri prekršitelja policijskog sata u Ljubuškom

ljubuski.info

Tijekom vikenda na području ZHŽ zabilježeno je deset prekršitelja policijskog sata, od toga sedam u Posušju i tri u Ljubuškom, od kojih je jedan prekršitelj iz Posušja ujedno prekršio i odredbu rješenja o samoizolaciji.

Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a, priopćeno je iz Uprave MUP-a ZHŽ.

Osim prekršitelja mjera koje traju za vrijeme COVIDa-19, iz MUP-a ZHŽ su izvijestili kako su zabilježena dva kaznena djela, od toga jedno iz oblasti kaznenih djela protiv imovine KZ F BiH i jedno iz oblasti kaznenih djela protiv slobode i prava čovjeka i građanina KZ F BiH. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Što se prometnih nezgoda tiče, zabilježena je jedna prometna nezgoda s manjom materijalnom štetom u kojoj je jedna osoba zadobila tjelesne povrede.

MUP ZHŽ

Glas naroda

Ma nisu bolan,oni su iz Čitluka. .

Mozete im staviti soli na rep. Taj policijski sat je cista glupost i pada vam u vodu,sve protiv ustavno.

birtija u Klobuku, kod Ižića, radi svaku dan i svaku noć..sa južne strane ulaz..u prizemlju..i nikome ništa..a ove jadnike kažnjavate što idu na sijelo..

policajca šimunovića sin (golf o89j899) ovamo na gračinama svaku drugu noć prolazi prema baščini doli mu cura negdje živi i krši policijski sat , prijavljen više puta i nitko mu ništa , pa da znate kad vam bude on pisao kaznu za upaljena svijetla

Poštovani dušebrižniče, ako niste znali policijski sat traje u vremenu od 20:00 do 05:00 sati. Ako ne znate u sat, preporučila bi Vam da malo pratite nastavu za osnovnu školu, bude svako jutro na TV-u ( u 8 sati ujutro, da Vas ne zbunim). Ili jednostavno pričekajte dok urari otvore pa odnesite na popravak, ja častim. ;)

Ja krojin zakone i tutekan ne vidin problem

Nas u njemačkoj Merkelica zamolila da ostanemo doma.Roštilja se plata iđe nema policijskog sata nema vojske nemere bolje.

Čuli u nas u Njemačkoj, hahaha...
Do prije par mjeseci ili godina ti i takvi ste se udarali šakom u prsa, dizal dva prsta, mahali trobojnicom i kleli se da nikad izdati i ostavit nećete svoju zemlju i svoj narod.
Ima i onih što ostadoše FBiH dužni poreza platit na firmu, propale gazde zbog balahanja i kockanje sad viču na sav glas "u nas u Njemačkoj". Oslobodi nas Bože od ovih u nas u Njemačkoj, korone i zle godineeeeee.

Vrag odnija nasu policiju...konstantno zena dolazi s humca u nameks s 2 male dicice...pa evo kaznite i nju..sto je neodgovorna prvenstveno prema djeci...ili nikog ili svakog...znam da je nevezano za pol.sat.al eto

Dođite na staro Hardomilje i vidite sta se desava. Prestrasno rostiljada i druzenja ko svatovi

Pa mora se omladina udarat nedje.... Ceveljusa, Bizjak, Bascina.... pustite ih da žive do braka.

Naleti i ti kolega na kotlet

A šta si to ti radio na starom Hardomilju? Radi svoj posa, policija neka radi svoj ! Redikule

Što policija nije juce otisla na Kravicu mogli su komotno 2 autobusa ljudi natovariti i napisati prijava zbog nepridrzavanja mjera zastite,shvacam da je narodu puna kapa svega ali propise treba postivati prvo radi nas samih a onda i zbog drugih,jer kasno se kajati kad se nesto dogodi a ovoliko smo izdrzali bez korone sirih razmjera.Pamet u glavu dragi narode.

Od kud tebe na Kravici

Ma evo me posjeti 1 komentar kad pise da voze bez dokumenata evo jasam izbjega mercedes 250 maslinaste boje kojom brzinom nisam vidio broj pa prilika policiji da obrate pažnju na putu pržinečaršija tihaljina bradati a možda i emigrante furaju kod samoposluge tuse lako uoče u centru tihaljine u večernjim satima

MA ĐESU PUMPE ZA NAVODNJVANJ NAĐELIJI IKAD IGDJE IKO I TRAŽELIJI ILISU UNOVČENE I TALAŠIKA PODJELJENA

I u Šiovači se pije i karta i da na Koćuši otiđite tamo

Policija bila jučer na Koćuši s upaljenom rotacijom i fotografirala posjetitelje...

Kako Deno Culjak Maric more izdrzat da ne otvori cujem da mu je slabost dosla dva puta.

Ovi komentari u vecini slucajeva su liste zelja zlobnika

Kad je tako naša milicija slabo kontrolira ili ovi što se vozaju imaju uredne propusnice.

Cudni neki ljubusaci . . .posebna ste vrsta "ljudi". Za ove komentare vridi ona BLAGO ONIMA KOJI NE VIDJESE A POVJEROVASE

napokon će policiji bit para,uvatila ih panika otkad ih nema po cesti

pa načelnik ljubuške policije je u Toscani svako jutro i svaki dan,,,na savjetovanju...a ugostiteljski objekti bi trebali biti zatvoreni..

Naleti i ti na savjetovanje,vidim da ti nebi lose doslo!!!

IP adresa je cudo, samo nemoj reci ja se šala

I što ćeš točno s IP adresom? Previše filmova....

Tri prekršitelja policijskog sata u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari