Anonimna donacija medicinskih hladnjaka Stožeru CZ ZHŽ

ljubuski.info

Širokobriježanin koji je odlučio ostati anoniman, donirao je Stožeru civilne zaštite ZHŽ nužno potrebnu medicinsku opremu.

Dobili smo donaciju od sedam prijenosnih medicinskih hladnjaka za prijevoz briseva od gospodina iz Širokog Brijega koji je htio ostati anoniman. Veliko hvala, napisali su na službenoj Facebook stranici Stožera civilne zaštite ZHŽ.

Podsjećamo, u ovoj županiji službeno su zabilježena 64 slučaja koronavirusa COVID-19, od toga je njih 49 iz Širokog Brijega, 11 iz Gruda te 4 iz Posušja. Od ukupnog broja oboljelih preminule su četiri osobe (tri Široki Brijeg, jedna Grude).

Ministar zdravstva, rada, socijalne skrbi ZHŽ Tomislav Pejić najavio je u četvrtak na konferenciji za medije kako se očekuju i prva ozdravljenja u ZHŽ, a ovakva i druge hvalevrijedne donacije zasigurno će doprinijeti da se ova županija lakše izbori s epidemijom koronavirusa.

jabuka.tv

Glas naroda

Recite ljudima zasto ne testirate vise..sramotno mali broj testiranja..smiju nam se iz drugih zupanija..Zasto ne kazete istinu da se veliki strucnjak Vasilj nece ni da javi lijecnicima domova zdravlja,a kamo li da im dopusti testiranje..

Anonimna donacija medicinskih hladnjaka Stožeru CZ ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari