Prosvjetari zahvaljuju na razumijevanju i strpljenju!

ljubuski.info

U ovim danima izazova za sve nas, u uvjetima koji su ranije bili nezamislivi, želimo izraziti zahvalnost svima vama koji ste doprinijeli da se nastava na daljinu uspješno realizira, priopćili su iz predsjedništva Nezavisnog sindikata uposlenih u osnovnim školama u ZHŽ.

U kratkom vremenu, zahvaljujući nadležnom Ministarstvu, na službenoj stranici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ pokrenuta je nastava na daljinu i postavljeni su materijali za učenje.

Omogućeno je da svaki učitelj i učenik imaju potrebne informacije o sadržajima i načinu rada po razredima za razrednu nastavu, kao i po predmetima za predmetnu nastavu. Svi sadržaji su prilagođeni novonastaloj situaciji.

Svjesni smo da je ovakav oblik rada otežavajući kako za učenike i roditelje, tako i za nas učitelje. Naporom svih učitelja koji su dali i daju svoj veliki doprinos u izradama i objavama materijala na stranici Ministarstva, omogućeno je uspješno učenje na daljinu.

Zahvaljujemo se učenicima na odgovornom radu i razumijevanju važnosti održavanja nastave i učenja na daljinu. Zahvaljujemo se roditeljima na potpori i pomaganju djeci oko učenja i u razumijevanju težine rada učitelja. Zahvaljujemo se i ravnateljima škola koji su stali uz učitelje, te ih ohrabruju i podržavaju.

Naš poziv je javan, izložen pohvalama, kritikama i različitim pritiscima. Nismo imali stručnih usavršavanja, niti priprema za ovakav način rada i poučavanja.

Svi moraju biti svjesni da je naše osnovno sredstvo za rad živa riječ, poučavanje i odgajanje.

U ovim iznimno teškim trenucima pokazali smo sposobnost prilagodbe i odgovorno dali doprinos društvu. Samo zajedničkim snagama možemo uspješno savladati sve prepreke.

Na stranici Ministarstva će i dalje biti objavljivani novi sadržaji za učenje na daljinu. U nadi da ćemo čim prije vidjeti naše učenike i kolege te nastaviti s uobičajenim načinom rada, želimo svima sretan i blagoslovljen Uskrs, poručili su iz predsjedništva ovog sindikata!

Nezavisni sindikat uposlenih u osnovnim školama u ZHŽ

Glas naroda

Ne bi da budem bezobziran, al evo dobronamjerne kritike: zar vam je za sve zivo potrebno "strucno usavrsavanje" , ne znate malo improvizirat sad kad smo u eri tehnologije.
Svi ljudi zato znaju visit na facebooku i portalima i obljavljivat storije, nitko ne zna sebe snimit kako objasnjava lekciju. Svako dobro i sretan Uskrs.

Naravno da je ljudima potrebno stručno usavršavanje, svakome pametnom čovjeku je potrebno da uči dok je živ...Do jučer su imali samo kredu i ploču, a danas se snalaze sasvim dobro s obzirom na pruženo im...Bravo učitelji i profesori..Bravo Ružice...

Kako je lijepo pročitati da se ovako u vrijeme ove krize ujedine ministarstvo i profesori i učitelji..

Nek jednom i sindikat hvali poslodavca !:)

Neka kaže sindikat financijsko izvješće kakvo im je, koliko su im bivši sindikalisti koji su izgubili na zadnjim izborima duga ostavili.

Okani se ti sindikata ima tamo lijepih gospoda

Nadam se da će se sindikat izboriti da se plaće ne smanjuju, Ionako su mizerne. Ako ne, onda nisu sposobni voditi nas.

Prosvjetari zahvaljuju na razumijevanju i strpljenju!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari