MK Bigeste slavio u Duhanskoj

U petak večer u prostorijama Duhanske stanice u Ljubuškom, proslavljen je u duhu moto skupova drugi rođendan MK "Bigeste". Dvadeset i dva moto kluba iz Hrvatske i BiH, te 250 posjetitelja uživalo je u ugordnom druženju, dobroj hrani, te rock n rollu.

Scenarij večeri je bio tradicionalan, uz glazbu, gosti su mogli uživati u ukusnoj i bogatoj hercegovačkoj trpezi, a sve u organizaciji MK "Bigeste".

S obzirom da postoje kao klub samo dvije godine, iz MK Bigeste misle kako su postiglu više nego što može jedan mali klub bez ičije potpore.Sa svojih 27 članova su ipak uspjeli organizirati ovakva druženja kao što je i ljetni moto party bez pomoći gradskih institucija ili sponzora.

"Dokazali smo tko smo i nadamo se da će nas ubuduće više cijeniti, jer svaka promocija našeg grada, pa i ovakvi događaji su zasigurno hvale vrijedni - kazao je za Dnevni list predsjednik MK Bigeste Ante Kolak, dodajući da je zabava prošla mirno i dostojanstveno.

Proslava drugog rođendana potrajala je do ranih jutarnjih sati, a najzanimljiviji dio večeri je svakako bio karaoke show u kojem su mnogi okušali svoje pjevačke sposobnosti. Podijeljene su i zahvalnice svim moto klubovima koji su svojom nazočnošću uveličali ovo slavlje. Mnogi sudionici proslave ostali su još jedan dan u Ljubuškom uživajući tako na svojim "ljubimcima" i u lijepom vremenu.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari