ZHŽ bez novih slučajeva zaraze

ljubuski.info

Iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru Stožer civilne zaštite ZHŽ je obaviješten kako jučer nijedan test nije bio pozitivan na korona virus (Covid-19) od 28 obrađenih testova na prostoru Zapadnohercegovačke županije.

Do sada je na prostoru ZHŽ zaraženo 36 osoba od čega je na prostoru grada Širokog Brijega 25 osoba, u Grudama 5, Posušju 4, a u gradu Ljubuškom nema zaraženih osoba.

U protekla 24 sata bila su tri kršenja policijskog sata, a kršenje ograničenja kretanja za dobne skupine i samoizolacije nije zabilježeno niti jedno, o je izvijestio MUP ZHŽ.

Prema posljednjim podacima Zavoda za javno zdravstvo ZHŽ, u samoizolaciji se nalazi 924 osoba, što predstavlja pad od 45 osoba u odnosu na prethodni dan (325 Široki Brijeg, 318 Posušje, 176 Ljubuški i 105 Grude).

U nedjelju, 5. travnja, na prostoru Zapadnohercegovačke županije, nije dozvoljen rad trgovinama, osim pekarnicama i ljekarnama do 12 sati. Broj operativnog centra je 121, navode iz Stožera CZ ZHŽ.

Prvi slučaj zaraze u Čapljini

U poslijepodnevnim i večernjim satima, u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na COVID-19 testiran je 51 uzorak, od kojih je jedan pozitivan u Čapljini.

Ova informacija potvrđena je iz Stožera civilne zaštite HNŽ.

Glas naroda

Ovo su ohrabrujući podaci i rezultat su discipline kod većine naroda.Samo vas molim da u ovim trenucima objavljujete da će te svoje umrle uklapati u krugu uže obitelji da se i na taj način spreči širenje ovog zla

Ma samo nek se sućut izražava bez rukovanja i bližeg kontakta i biti će sve dobro

Tocno, jucer velika masa ljudi na jednom mjestu..

Ima ih stotine obidjite oko bane imaju temperaturu i.a misec dana

Koga da obidjemo?

pet puta je više oboljelih nego ih je zvanično registrirano i oni okolo siju virus

Znate što u Ljubuškom nema zaraženi ? Evo odmah i odgovor zato što toliko ima Klora u vodi da u ovom slučaju pomaže.....

korona je opasna uništi čovjeku pluća za 15 dana a da nema izolacije poharala bi 80%pučanstva a određeni postotak bi pomro ko metlom
pričate ono o čemu pojma nemate-korona je epidemija pomor pučanstva

Ma nemoj!! U Italiji gdje je daleko najgore stanje 99,2% umrlih je imalo tri i više kronični bolesti a prosjek starosti nešto više od 79 godina.I sad ti pričaš priče kako bi posijao paniku i strah jer te to hrani.Nisi baš uvjerljiv ili uvjerljiva.

Pomor nije ne nasjedajte svjetskoj i političkoj mafiji.Razmak i maske,narode radi i proizvodi hranu sam sebi,nemamo se mi u BiH čemu nadati.Rade i radili za sebe.Sij,sadi i životinje nabavljaju.Stisnut će poslje po cijenama i bogati se ko iza i u ratu.Radi narode!!!!!!!!?

Sebi raditi ti niko ne smeta,samo sve u krugu obitelji.

Kako ce bit kad se nitko ne testira...

ZHŽ bez novih slučajeva zaraze
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari