Širokobriježanin upućen u bolnicu, završio na autobusnom stajalištu u Mostaru!

ljubuski.info

Vozilom Hitne medicinske pomoći (HMP) Široki Brijeg, jučer je u mostarsku bolnicu dovezena muška osoba zbog sumnje na infekciju koronavirusom.

Muškarac je u rodbinskoj vezi s prvozaraženom pacijenticom iz ZHŽ, te je zbog simptoma infekcije koje je pokazivao, tražio od liječnika da mu urade test i prijam u bolnicu. Kako se doznaje, tijekom dana, vozilom HMP Široki Brijeg prevezen je na odjel CUM-a SKB Mostar koji se nalazi u zgradi na Bijelom Brijegu, gdje je i primljen.

Neslužbeno se doznaju kako je ovaj muškarac, nakon što je obrađen na prijemnom odjelu CUM-a SKB Mostar upućen javiti se na Kliniku za infektivne bolesti koja je izmještena od glavne zgrade SKB Mostar i CUM-a i nalazi se u gradu. Nakon ovog priča postaje nejasna. Jedino što je jasno, pacijent je ostavljen od strane nadležne Hitne pomoći Široki Brijeg, na Klinici za infektivne bolesti gdje je trebao biti hospitaliziran.

Nije poznato jesu li pacijenta primili, ali su ga nekih sat vremena kasnije pronašli na autobusnom stajalištu na Aveniji. Otuda je vozilom Hitne pomoći DZ Mostar prevezen na Kliniku za infektivne bolesti SKB Mostar gdje je hospitaliziran. O ovome je obaviještena i policija i Dom zdravlja Mostar koji su pacijenta sa autobusnog stajališta i prevezli na Infektivno.

Ostaje nejasno kako je pacijent prehodao skoro pola grada od zgrade Klinike za infektivne bolesti do autobusnog stajališta gdje su ga pronašli, navodno vidno narušenog zdravlja.

O ovom slučaju još se nije očitovao nitko od nadležnih.

bljesak.info

Glas naroda

Zašto oboljeli nije zbrinut u bolnici ili vraćen doma na kućno liječenje i kontrolu?

Širokobriježanin upućen u bolnicu, završio na autobusnom stajalištu u Mostaru!
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari