Stožer CZ ZHŽ izmijenio zapovijed o ograničenju kretanja

ljubuski.info

U Širokom Brijegu je pod predsjedanjem Zdenka Ćosića zapovjednika Županijskog stožera civilne zaštite održana izvanredna sjednica Stožera.

Na sjednici je donesena Zapovijed kojom se vlasnici i direktori gospodarskih subjekata izuzimaju iz zapovijedi zabrane kretanja osoba starijih od 65 godina, uz uvjet da gospodarski subjekti obavljaju djelatnost, odnosno da su pčelari registrirani u Registru udruga Zapadnohercegovačke županije.

Donesena je i Zapovijed da se zapovjedi i preporuke koje je donio Krizni stožer Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi primjenjuju do daljnjega.

Stožer je donio i izmjenu Zapovijedi o zabrani kretanja koja se od nedjelje 29. ožujka odnosi na vrijeme od 19 do 5 sati, umjesto dosadašnjih 18 sati.

Stožer je donio Zaključak kojim se Stipan Zovko iz Širokog Brijega, imenuje službenikom za odnose s javnošću Županijskog stožera civilne zaštite. Prema ovom Zaključku zapovjednik Županijskog stožera civilne zaštite i službenik za odnose s javnošću Stožera jedini su ovlašteni i odgovorni za komunikaciju Županijskog stožera civilne zaštite s predstavnicima medija, izuzev komunikacije na organiziranim konferencijama za medije Županijskog stožera civilne zaštite.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

sjednica zbog pomicanja sata?

OMG

Premda neznaju sastaviti recenice imenovali glasnogovornika...

Uredu mjere trebamo poslušati,ali nije logično da kućna čeljad nemogu provozat drage roditelje u sela gdje imaju kuće,to nije normalna zabrana,pa stariji će upasti u druge bolesti.Ni jedna bolest nije zdrava.Malo proširiti poglede,ipak ne živimo u neboderima,ne si jtetoliki strah.Pozzz.kriznom stožeru razmislite.....

Virus je izuzetno zarazan a svi šire takvu paniku kao da im odgovara ovakvo stanje policijski sat zabranu kretanja ..

Pa glasnigovornik mora imat vozača jelde, i tajnicu jel tako Stipane. Vidiš kako Beroš u Hrvatskoj ima glasnegovornike i svaka čupanja, ko i naša. Ali izgleda koristi se i ova prilika utrpat nekog, zna se i koga.

Pepiću onda ne daju pričat za medije

Nek nam bog pomogne. Ublazavate mjere zabrane kretanja a 11novooboljelih u jednom danu. A pameti. Jedino jos stroze mjere Cosicu sve drugo je iluzija. Kad pocne masovnije testiranje vidices pozitivnih. Nama ocito nije nista jasno...... nek nam je bog na pomoci uz ovakvu vlast......

Za ovog TMa je najbolje da ode u svemir dok se ovo ne smiri.

Nace ga korona i tamo

Oni imaju samo jedan cilj,jedan jedini,puknut lovu i kupit stan u Zagrebu,opsjednuti su time.

Zdrastveni sam radnik lijecim oboljele od korone zato vas molim, preklinjem ponasajte se... odgovornije i pametnije svi mi. korona ne bira bio bogat ili siromasan...

Stožer CZ ZHŽ izmijenio zapovijed o ograničenju kretanja
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari