Čović: Zakasnili smo HNŽ staviti u karantenu

ljubuski.info

Što se prije granica zatvori u smislu komunikacija, bit će bolje za nas ovdje u BiH, rekao je čelnik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović.

Tako bi se, smatra Čović, građani što bolje zaštitili od pandemije virusa korona.
Najbolji je oblik karantene. Šatori na granici će odbiti brojne da krenu prema zemlji, istakao je Čović i dodao da bi bilo najbolje da se u karantenu stavi Hercegovačko-neretvanska županija, jer će to spasiti stotine života.

Kada je riječ o virusu korona, ključni problem BiH, prema njegovim riječima, jeste što su odluke donesene sa zakašnjenjem od dva tjedna.
Da smo ove odluke, koje danas imamo, donijeli prije 15 dana, imali bismo možda dvoje-troje zaraženih. I znali bismo odakle su došli, rekao je Čović, dodajući da, bez obzira na složenost sustava, vlast u BiH ipak funkcionira.

Čović smatra kako BiH tek predstoji faza koja će biti najteža i to za dva do tri tjedna, ali da o tome treba da govori struka čijih se preporuka trebaju pridržavati svi građani u zemlji.

Kada je riječ o problemima koji su nastali u radu institucija na državnoj razini, Čović je rekao kako se sada treba baviti virusom korona, te dodao da bez promjene odluke vezane za izbor članova Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, neće biti ni proračuna.

Večernji list

Glas naroda

Sjedi jedan

dragane ti si prekršio zakon i propise , vratio si se iz inozemstva i nisi otišao u propisanu karantenu , nego si se preplašio kao mali miš pa potrčao testirati , iako who kaže da sumnjive osobe prvo trebaju 14 dana u karantenu pa se tek onda testirati , mišu mali

Kako te nije sram!!

uhvatila dragana panika sva mu imovina na puncu i još par osoba starije dobi a nije je prebacio i ne može sad raspolagati istom

Lako bi on za to to je svakako njegovo virus koji hara je problem.

nije njegovo , sve mu u hrvatskoj na puncu , punac ne može preko grane a ako ga sutra ne bude sva imovina se putem suda raspoređuje a to traje

Znači treba smijeniti Nevenka Hercega

Taj ima devet života

Nauči kako se bira načelnik

Jel to onaj što izjavljuje da Korana neće južnije od Ivana....Dobro nam je tko nas vodi

Može on šta hoće koliko podguznih muha ima po Hercegovini. Zbog njih ćemo i nestati sa ovih prostora. *** se na njih i njihovo domoljublje to su obični obri lop.ovi koji glume vjernike. Ko god se iza boga i vjere krije a vidimo ih svakodnevno dvoje ili troje na ovom portalu to su ovi obri lopo.ovi. U zap. Hercegovini i Hrvatskoj sve hrvati katolici vjernici sve crkve pune svi hrvati na vlasti a sve pokradeno raseljeno i uništeno pa tko nam ovo uradi?Srbi,Komšić,Sarajevo ili vi drpoljubi veliki kršćani? Hvala.

Dragan Čović je naše zlo a ovo je još jedan dokaz

Dali ce netko odgovarati sto nam je SKB Mostar tako reci ne upotrebljiva sto se tice pruzanja usluga na vecini odjela

SA NEBESA PADA KORONA nemore te nikakva izolacija spasiti ako te ozgar potrefi

Zakasnili smo mi u svakom smislu !

Di se oaj sad pojavio.Dragane nije jos prosla korona savjetnivi te slagali pa ti konačno izišo pred narod

Zakasnili nabavit respiratore i testove prodaj ravnatelju auto

da ih vidimo sada koliko su za dobrobit hrvata i opstanak hoće li mijenjati službena vozila za medicinsku opremu , cijela hercegovina od livna do trebinja nema 20 respiratora

on se bori za opstojnost rvackog naroda dok komšić i sarajevo oće da nas oplaćkaju i potraju sa ovi prostora niko se za rvate nikad nije žrtvova ko on

U ovo vrime bi politicari tribali zasutit,imali smo ih sta i kad cut a rezultate cemo vidit.Sad triba samo struka da prica i niko drugi.

Oće li se ovaj"siromašni gospodin" odreći jednog dijela svoje plaće kao što su uradili neki političari u Federaciji? Što mislite??????????????

Druže Dragoljube jeli zabelelo na Blidinju?

Izgleda da aluminij ode za džabe,ovo je pravo vrijeme za akciju. Malo straha,malo ucjene oko budžeta i dok se narod ne aviza posao je završen. Sad svi u izolaciju. Šuti i trpi,šuti i trpi!!!

Tko to ima dobročinitelja

Sjedi đe si, ni za đe si nijesi .

jesmo tebe ima 30 godina

Kad siđe sa stolice hrvari će ponovo biti sretan narod

draganče je naš čuašesku

Prizore na pozdrav kada vidiš komandanta!!!

Ljudi pustite Covica on svakako nece biti bitan za 2-3 tjedna,ni on ni HDZ ni politika ni nista,mi smo pri vrhu ljestvice sto se tice zdravstvenog sustava mozemo lijeciti max 10 osoba a ostalima nek je Bog na pomoci,eto tako nazalost stvari stoje. Ako ovo uzme maha kod nas gotovi smo shvatite gotovi,zato se pridrzavajmo mjera zastite i postujmo ih u cijelosti a oni pametni sto ih krse nek se ne boje policije jer narod ce ubrzo uzeti stvar u svoje ruke vjerujte. Pred ovim smo svi jednaki nema bogatih i siromasnih,mocnih i nemocnih dobrih i losih ovo zlo ne bira, zato molite Boga i osvijestite se mozda jos ima malo nade nemojmo je ubiti.

nije svako zlo za zlo u nekom zlu ima i dobra da se čovjek malo osvjesti

Čović: Zakasnili smo HNŽ staviti u karantenu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari