Izgleda se kod nas svi pridržavaju mjera izolacije?

ljubuski.info

U Zapadnohercegovačkoj županiji, Hercegbosanskoj i Posavskoj u subotu do 15 sati niti jedna osoba nije prekršila mjere izolacije izdane zbog aktualne pandemije koronavirusom, podaci su Ministarstva sigurnosti BiH.

Na području Hercegovačko-neretvanske županije u subotu do 15 sati izdano je 813 rješenja za samoizolaciju, dok su 32 osobe prekršile mjere izolacije.

Rekorder po broju izdanih rješenja je Zeničko-dobojska županija gdje je izdano 1.970 (HES) rješenja, od čega 599 osobe pod nadzorom Federalne uprave za inspekcijske poslove. Tek jedna osoba je dobila prekršajni nalog zbog nepoštivanja rješenja.

Potom slijedi Županija Središnja Bosna s ukupno 1.592 rješenja. U toj županiji bilo je 33 kršenja mjere izolacije, 4 osobe napustile izolaciju, u 15 slučajeva vozači kamiona, 4 slučaja nisu pronađeni na adresi, 4 slučaja napustili mjesto uz dozvolu te 6 osoba bez obrazloženja.

Treća po brojnosti je Unsko-sanska županija sa 1.534 osobe, 6 osoba se ne pridržava rješenja, a jedna osoba je dobila kaznenu prijavu.

U Tuzlanskoj županiji do 15 sati bilo je 707 izvršenih kontrola, a u kućnoj izolaciji nalazi se 4.314 osoba. Onih koji ne poštuju odredbe je 48.

Sarajevska županija izdala je 580 rješenja pod izolacijom, a tri osobe je ne poštuju. Hercegbosanska županija izdala je 153 rješenja, ali nema podataka o prekršiteljima izolacije.

Županija Posavska zabilježila je 67 ulazaka stranih državljana, od čega su četiri nove osobe u izolaciji. Nitko nije prekršio rješenje, a nitko nije prekršio ni u Županiji Zapadnohercegovačkoj, gdje u subotu do 15 sati izdano tek dva rješenja.

Prema podacima Granične policije BiH, koje je dostavilo državno ministarstvo sigurnosti, do 15 sati u subotu u Bosnu i Hercegovinu ušla je 5.621 osoba, od kojeg broja je više od polovice bh. državljana. U istom razdoblju državu je napustilo 3.105 osoba, uglavnom stranaca.

Glas naroda

Sigurno, mi smo uvijek bili pametan i razuman narod koji brzo shvaća što se događa.

Svi ovore o kršenju samoialacije,da ih viđaju a evo sad nije istina

danas u depe u toskani ih se okupilo desetak , policije i političara , znači vama može raditi

Hahaha baš tako

COVID mi sliči na ČOVI(d)Ć-a,bez ovi kačica.

Zataškaj i pravi se da je sve ured. Hercegovačko društvo i mentalitet od starina. I polako sve ode u helać.
Zapadnjačka društva sve iznosr na površinu i dugoročno imaju pravednija društva.

stil Hercegovaćkog primitivizma
jedno misliš
drugo radiš
treće govoriš
i moliš se "Bogu"-seoski primitivizam!

Samo ce bogati imati respirator sirotinja ce da dise na škrge

Bijeda smrt jednako kuca na vrata siromaha i bogataša zborio je Servantes.

Nedaju po gradu se kretat..nego samo po stanu letat...blago onom ko balkon ima...i nekako s kavom stima...ajme meni ocu se ugojit i kad cemi Babovac otvorit..najbolje mi vjezbat u stanu i totalno smanjiit ranu...

Najbolje ti je skočit sa otog balkona ali minimalno da je 4-ti sprat...

Sto bolan????

Bravo Mare nesto veselo...u ovo vrijeme..proslo je sve proci ce i ovo..samo se pridrzavajmo uputa

Kolikoko ih je proslo bez rjesenja o samoizolacijiprije 10 tak dana? Policija bi trebala ispred namexa i planinica zg i strane tablice provjeravati.

Da istina trebali bi bit...ali ja ih samo sretnem unutra na friziderima dok cekaju dorucak...nez...mozda u civilu vani patrolu rade...oni djavla svog crna onakvi nesposobni...de milicijo pomaknite se s mista pojacane patrole..staste mutavi...kad dodeteu selo..pitajte nesto svit nestidite se nece ujst...samo gorivo trosite dzabane

Izgleda se kod nas svi pridržavaju mjera izolacije?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari