Potvrđena optužnica protiv Sunite Hindić

ljubuski.info

Županijski sud u Mostaru potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva HNŽ Mostar protiv Sunite Hindić (1998.) iz Travnika, trenutno nastanjena u Mostaru, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo Ubojstvo iz čl. 166. st. 1. Kaznenog zakona F BiH.

Optužnicom se Hindić tereti da je dana 04.10.2019. godine, oko 7,00 sati, u objektu "Vila Ivanković" u naselju Buna, kod Mostara, nakon što je došla do objekta "Vila Ivanković" vl. Nine Ivanković, u kojem se nalazio Nino Ivanković, ušla u sobu u kojoj se nalazio oštećenik, te je nakon verbalne svađe sa Ninom Ivankovićem, u jednom trenutku, htijući ga usmrtiti, ispalila jedan hitac u pravcu njega, od kojeg ispaljenog hica i zadobivene prostrijelne rane je oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, posljedicom kojeg iskrvarenja je nastupila smrt oštećenika na licu mjesta.

Optužena Hindić trenutno se nalazi u pritvoru u KPZ Mostar, a prema zadnjem Rješenju Županijskog suda u Mostaru o produljenju pritvora od 27.12.2019. godine, koji pritvor joj je produljen u daljem trajanju od 3 (tri) mjeseca počev od dana 27.12.2019. godine.

Tužiteljstvo je Županijskom sudu uz optužnicu stavilo i prijedlog za produljenje pritvora protiv optužene.

Glas naroda

pustimo neka sud radi svoj posao

Potvrđena optužnica protiv Sunite Hindić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari